Si tu poti sa o ajuti pe aceasta tanara! Cristina Tau are nevoie de noi

Cristina Tau are nevoie de ajutorul nostru! Tanara a fost diagnosticata cu Distonie generalizată si are nevoie de 31.000 de euro.

novalue
Autor: G.G.

Cristina lupta pentru viata ei, insa are nevoie de ajutor. Tanara ii roaga pe cei care pot si vor, sa o ajute sa stranga suma de 31.000 de euro, bani de care are nevoie pentru interventia la care urmeaza sa fie supusa.

Citeste povestea Cristinei.

Scrisoare de apel umanitar

Bună ziua!

Numele meu este Cristina Tau şi vă scriu această scrisoare de apel umanitar şi o scurtă poveste despre cazul meu medical, cu speranţa că vom găsi înţelegerea şi sprijinul dvs.:

În cursul anului trecut, 2013 mai exact, la vârsta de 29 de ani, am fost diagnosticată cu Distonie generalizată, o forma rară de suferinţă neurologică, caracterizată prin mişcări involuntare, spasme musculare şi poziţii anormale ale diferitelor părţi ale corpului. Diagnosticul primit în cadrul Clinicii Colentina, Bucureşti, din România, a fost reconfirmat în cadrul unei consultaţii de către medicii Clinicii Medicale din Hannover (Germania), iar tratamentul sugerat în condiţii de urgenta, datorita stadiului avansat al bolii si a gravitatii manifestarilor simptomatice este o intervenţie chirurgicală la nivelul creierului numită Deep Brain Stimulation (Stimulare Cerebrală Profundă). Această intervenţie presupune implantarea a doi electrozi la nivelul globilor palidali din creier, conectaţi la două baterii, introduse la nivelul pieptului, subcutanat, care să substituie prin intermediul impulsurilor electrice pe care le dezvoltă, disfuncţionalitatea neuromotorie. Precizez faptul că această operaţie nu este disponibilă în România, iar singura alternativă rămasă este realizarea ei în cadrul Clinicii din Germania. Costurile estimative ale intervenţiei se ridică la:

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

-suma de 30.598,37 Euro costul aparatului,

-cheltuieli cu spitalizarea 6100 Euro.

Pe langă aceste sume pe actele primite de la Clinica  din Germania mai există o observaţie în care este vorba de costuri suplimentare  care se vor plăti într-un anume termen şi mai sunt cheltuieli cu transportul, cazarea persoanei însoţitoare pe perioada spitalizării Cristinei (3 saptămâni).

În acest moment am fost refuzaţi de CAS pentru accesarea decontării prin intermediul formularului E112 şi acesta este motivul pentru care vă solicităm sprijinul pentru demararea şi strângerea fondurilor necesare pentru realizarea intervenţiei.

Programarea intervenţiei chirurgicale a fost în 24 martie 2014 ,din cauza faptului că nu avem suma necesară se va amâna data operaţiei.

Câteva informaţii puteţi afla prin intermediul online pe blogul http://elenacristy.blogspot.ro/

Cu speranţa ca mă veţi ajuta şi mulţumindu-vă anticipat pentru deschidere, aştept un răspuns din partea dvs. Multumesc anticipat!

Conturile deschise pe Numele Tau Cristina Elena sunt:
Cont in lei: RO68BRDE360SV70816143600
Cont in euro:RO64BRDE360SV70816223600, COD SWIFT:BRDE ROBU,
Adresa Bancii: str.

Socrates nr.1, Timisoara

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Azize <schimba foaia>

Peste 35 de români, infectați cu varianta indiană a virusului SARS-CoV-2. Valeriu Gheorghiță: „Erau persoane sigur nevaccinate”

Tatăl Andreei Esca, dezamăgit după ce aceasta a dat la Jurnalism! „Am fost supărat” În ce domeniu își dorea să activeze fiica lui

Horoscop Zilnic Miercuri 19 Mai 2021: Săgetătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, Leii nu sunt într-o stare foarte bună

Doliu imens în lumea muzicii! A murit un mare cântăreț! Toată lumea îl știe

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Sondaj exploziv. Românii vor PSD la guvernare. „Parlamentul nu mai reflectă voința românilor"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies