Vedete

Silvana Riciu a patinat pentru prima oara, de dragul fiicei! Cat de bine s-a descurcat cantareata de muzica populara – Video Exclusiv!

Silvana Riciu a patinat pentru prima oara, in weekend, de dragul fiicei. Pana acum, cantareata de muzica populara nu s-a urcat pe patine vreodata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Silvana Riciu a patinat pentru prima oara, de dragul fiicei! Cat de bine s-a descurcat cantareata de muzica populara – Video Exclusiv!icon photo

Silvana Riciu a patinat pentru prima oara, zilele trecute, cand a iesit cu fiica ei, Andrada (9 ani), la un patinoar din Capitala. Cantareata de muzica populara a avut ceva emotii, insa din fericire nu a luat nicio tranta.

Pana acum am filmat de doua ori la patinoar, dar azi am mers prima oara sa patinez pentru ca mi-am dorit.  Eu si Andrada am patinat, iar Luca ne-a privit. Am fost cu niste amice. Sa stii ca nu am luat nici o cazatura, culmea. Chiar e placut sa patinezi, imi place”, a declarat Silvana Riciu pentru WOWbiz.ro.

Silvana Riciu a patinat pentru prima oara, de dragul fetitei ei. Daca Andrada a avut curajul sa se urce pe patine, fratiorul ei, nu. Micutul Luca (7 ani) le-a supravegheat pe cele doua, de pe margine, si s-a amuzat de cum se chinuiau sa invete.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune