Vedete

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” nu se simte bine! Anuntul care i-a speriat pe fani

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” a facut un anunt care i-a ingrijorat pe fanii ei. Concurenta a spus ca se simte rau.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” nu se simte bine! Anuntul care i-a speriat pe faniicon photo

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” este extrem de activa pe paginile de socializare, discutand mereu cu fanii ei. Ieri insa, Silvia si-a pus fanii pe jar.

“Va scriu pe un ton serios pentru ca la modul cel mai sincer, azi nu am avut deloc o stare buna de sanatate, nu stiu ce mi se intampla”, s-a vaitat Silvia pe pagina ei de socializare si, apoi a continuat si in comentarii. “Caut sa va raspund, dar nu prea ma simt bine si incerc sa ma mai odihnesc, sa ma mai adun”

Fanii Silviei s-au ingrijorat pentru ca aceasta spusese si in urma cu cateva zile ca o doare ficatul, iar multi dintre ei au inceput sa-i dea sfaturi ce sa faca.

“Oboseala,supararea, afecteaza ficatul.Iti recomand să faci analize şi daca e nevoie cauta un homeopat bun.Odihna mai multa, liniste, fara suparare! Ai grija de tine, sanatatea este mai importanta decat aceasta competitie!”, este unul din mesajele primite de Silvia.

 
Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune