Simina de la Puterea Dragostei a luat foc după ce a aflat zvonurile privind bebelușul său ”Unii vorbesc despre copilul meu…”

Vedete

Simina de la Puterea Dragostei a luat foc după ce a aflat zvonurile privind bebelușul său ”Unii vorbesc despre copilul meu…”

Simina de la Puterea Dragostei s-a săturat de acuzațiile care i se tot aduc, după ce s-a spus că ar fi rămas însărcinată de fapt cu Jador, acum sunt unii care spun că nu are bani să-și crească copilul.

Simina de la Puterea Dragostei e însărcinată în cinci luni, dar e în continuare atacată de fanii emisiunii, cei care spun despre ea că l-a rănit pe Jador, că și după ce a devenit iubita lui Alex Zănoagă, bruneta s-a mai întâlnit cu manelistul. Au existat chiar fani ai lui Jador care au susținut că bebelușul Siminei nu ar fi al lui Alex Zănoagă, ci al fostului ei iubit de la Puterea Dragostei.

Simina și Alex Zănoagă formează un cuplu și după ce au ieșit de la Puterea Dragostei, cei doi s-au mutat împreună în București, în casa familiei lui Alex și în curând se vor căsători, iar în aprilie 2020 vor deveni părinții unui băiețel.

Graviduța Simina este însă și acum supusă unui adevărat atac al unor persoane care au vorbit mereu urât de ea. Recent, au fost aruncate acuzații că Simina și Alex nu au bani, că micuțul lor va suferi de foame.

Aceste acuzații au enervat-o pe Simina, care deși a spus că în perioada asta nu mai răspunde atacurilor, ci își vede de sarcina ei, nu a rezistat.

Citeste si: Jador, despre relația lui cu dansatoarea Cristina Pucean: „Maică-sa nu ne vrea împreună, dar noi oricum o să fim”

Citeste si: De ce Simina nu a vrut să se cupleze cu Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Amănunte  neștiute de la începutul relației lor

Citeste si: Sora Siminei s-a îndrăgostit? Andreea își dorea să meargă la Puterea Dragostei

 ”Dacă pe mine m-ar afecta tot ce se vorbește despre mine? Acum, sunt însărcinată, și unii vorbesc despre copilul meu, despre faptul că nu am bani să-mi cresc copilul. Noi avem bani și dacă nu am avea, sunt părinții noștri care sunt plecați în străinătate și care ne ajută cu banii. Deci, copilul nostru va avea mereu ceea ce-și dorește, să nu-și mai facă alții probleme pentru noi”, a afirmat Simina.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei se căsătoresc la anul

Simina este acum însărcinată în 5 luni, așteaptă un băiețel, care se va naște în luna aprilie. Până atunci, Alex și Simina se vor căsători civil, cununia fiind programată pentru ianuarie, în București. Nunta și botezul vor fi făcute în Timișoara, în vară.