Simina de la Puterea Dragostei aruncă bomba: ”None și Andy au încercat să-și bată joc de Jador” EXCLUSIV

Simina de la Puterea Dragostei formează acum un cuplu cu Alex Zănoagă, însă în urmă cu ceva timp, ea a fost atacată de trei dintre foștii concurenți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Jador, None chiar și Andy au spus la un moment dat că o plac pe Simina, numai că după ce au ieșit din casa de la Puterea Dragostei, ei au atacat-o pe bruneta rămasă în competiție.

După eliminările lor de la Puterea Dragostei, cei trei foști concurenți s-au reîntâlnit pe canapeaua de la Teo Show. Jador a dezvăluit în emisiune că s-a despărțit de Simina, mai ales după ce a văzut schimbul de mesaje dintre ea și None. Mai mult, Andy a afirmat că el și Simina s-au sărutat în culisele emisiunii Puterea Dragostei. Toți trei au râs și au glumit și au ajuns la concluzia că niciunul nu o mai vrea pe bruneta de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador, PRIMUL mesaj pentru Simina şi Alex! Vezi ce spune cântăreţul despre noul cuplu de la Puterea Dragostei! "Capitol închis" EXCLUSIV!

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Alex Zănoagă! Ne-a dezvăluit cine a convins-o să se cupleze cu acesta EXCLUSIV

Citeste si: None și Andy, foști concurenți Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care Simina a plâns! None neagă că ar fi spus că vrea să facă un cuplu cu fosta iubită a lui Jador

fara descriere

Simina de la Puterea Dragostei are o relație cu Alex Zănoagă

Între timp însă, în casa de la Puterea Dragostei, nici Simina nu pierdea timpul. Ea are o relație acum cu Alex Zănoagă și spune că este extrem de fericită cu acesta.

Dar, Simina a fost extrem de afectată de discuția celor trei foști concurenți. Bruneta nu s-a lăsat mai prejos și a declarat despre None, Andy și Jador: ”Când au fost la Teo, consider că au fost trei măscărici care au încercat să pară interesanți. None și Andy nu îl plac pe Jador și au încercat să își bată joc de el”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate