Jador, PRIMUL mesaj pentru Simina şi Alex! Vezi ce spune cântăreţul despre noul cuplu de la Puterea Dragostei! "Capitol închis" EXCLUSIV!

Jador, PRIMUL mesaj pentru Simina şi Alex! Vezi ce spune cântăreţul despre noul cuplu de la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador şi Simina au decis să pună punct relaţiei lor în urmă cu trei săptămâni, după mai multe certuri aprinse. Chiar dacă nu mai este iubitul frumoasei brunete, artistul ne-a mărturisit însă, imediat după despărţire, că o respectă în continuare şi că va fi alături de ea, ca prieten.

Citeste si: Cadoul fabulos pe care şi l-a făcut Jador de ziua lui! "Bijuteria" de bad boy costă în jur de 10.000 de euro! VIDEO!

fara descriere

"Poate că mulţi nu ştiu sau nu cred că între mine şi Simina sunt sentimente adevărate. Noi, ca pereche, nu am trăit doar ce s-a văzut în faţa televizoarelor. Noi am purtat zeci de conversaţii telefonice de când am ieşit eu din casă, am râs, ne-am făcut confidenţe, ne-am sfătuit reciproc, ne-am încurajat...Din păcate însă, deşi am zis că nu vom apleca urechea la bârfe şi răutăţi, între noi a încolţit neîncrederea, a apărut gelozia... Eu ţin la Simina, o respect şi îi apreciez principiile. Este o femeie de calitate şi vreau să ştie că sunt mereu la doar un telefon distanţă dacă are nevoie de mine. Ne-am despărţit, este adevărat, dar am rămas în relaţii bune şi cine ştie ce se va întâmpla? Nu ştiu dacă mai sunt şanse de împăcare... Dar niciodată să nu spui niciodată", a spus Jador acum două săptămâni.

fara descriere

Jador, PRIMUL mesaj pentru Simina şi Alex! "Fiecare să-şi vadă de viaţa lui"

Ei bine, viata merge înainte... Jador are concerte şi un succes din ce în ce mai mare pe piaţa muzicală, iar Simina s-a îndrăgostit din nou şi formează un cuplu cu Alex Zănoagă.

Citeste si: Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii WOWbiz.ro! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Contactat de reporterii WOWbiz.ro şi întrebat ce părere are despre noul cuplu, artistul nu a părut deloc afectat de relaţia Siminei.

"Noi ne-am despărţit şi e normal ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Eu sunt foarte mulţumit de modul în care evoluează cariera mea, iar lor ce să le spun? Le doresc să fie fericiţi! În rest, nu mai am ce să declar pe tema asta. E un capitol închis", a spus Jador.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate