Simina de la Puterea Dragostei, transformare totală! Gravidă în 4 luni, iubita lui Alex Zănoagă e de nerecunoscut

Simina de la Puterea Dragostei vrea să fie o gravidă sexy și chiar și-a făcut o schimbare de look.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

simina putera dragostei

Simina de la Puterea Dragostei este gravidă în 4 luni, dar din fericire, iubita lui Alex Zănoagă nu are nici un fel de probleme. Motiv pentru care, Simina nu a ezitat să onoreze invitații în străinătate, în diverse cluburi și să piardă nopțile.

Simina de la Puterea Dragostei este gravidă în 4 luni, dar în urmă cu câteva zile și-a schimbat look-ul. Tânăra s-a pozat așa și le-a cerut părerea fanilor ei. Chiar dacă unii i-au atras atenția că poza folosește multe filtre, Simina este mult schimbată. 

simina puterea dragostei blonda

Recent, pe social media au apărut primele imagini cu Simina de la Puterea Dragostei la Maternitatea Giulești, alături de Alex Zănoagă. Fosta concurentă a mers cel mai probabil pentru un control medical, având în vedere că este gravidă în patru luni. Simina Loica a fost surprinsă în timp ce aștepta pe scaun să intre la doctor. Alex Zănoagă părea vizibil agitat la medic. 

simina si zanoaga

Citeste si: Ce cadou a primit Andra de la Puterea Dragostei de la Bogdan Mocanu! ”E cea mai frumoasă...”

Citeste si: Simina, acuzată că este geloasă pe Ella de la Puterea Dragostei, aruncă bomba! ”Nu merită să sufere”

Citeste si: Surpriză de mari proporții la Puterea Dragostei! Bianca este însărcinată? Jador a dat-o de gol pe Instagram

Simina de la Puterea Dragostei și-a arătat burtica de gravidă

Simina, fostă concurentă a competiției Puterea Dragostei, iubita lui Alex Zănoagă, și el fost concurent, și viitorul soț al ei, sunt în culmea fericirii, după ce s-a aflat că vor deveni părinți. Mai mult decât atât, Simina este tare încântată că va aduce pe lume un copilaș și se gândește deja ce nume să îi pună!

În urmă cu o seară, Simina a fost întrebată într-un live dacă a aflat care este sexul bebelușului. Astfel că, cineva a întrebat-o în comentarii: ”Ce ai? Fetiță sau băiat?”. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a răspuns ferm: ”Nu știu”. Simina Loica este gravidă în aproape patru luni.

Mai mult decât atât, a fost întrebată ce nume ar vrea să poarte copilul din pântece. Astfel că Simina a răspuns: ”Cred că o să-i pun numele Daria sau Maisa, eu îmi doresc băiat, ce vrea Dumnezeu”. Oare fosta concurentă de la Puterea Dragostei simte că ar fi fetiță sau dorința i se va îndeplini? Acest lucru, cel mai probabil, îl vom afla în curând, când va fi dezvăluit sexul bebelușului.

De asemenea, Simina de la Puterea Dragostei le-a arătat admiratorilor săi și burtica de gravidă în timp ce discuta cu oamenii pe live-ul ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate