Simina îl șochează pe Alex Zănoagă! Declarație șoc a Siminei despre ispita George! "Nu este un cuceritor”

Simina de la Puterea dragostei a vorbit despre calitățile de cuceritor ale lui George, fratele lui Alex Zănoagă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Imediat ce a încheiat socotelile cu Puterea dragostei, Simina Loica a decis să se mute cu Alex Zănoagă în București.

Părinții tânărului, în vârstă de 20 de ani, au adoptat-o imediat pe timișoreancă, ba chiar, acum, o tratează că o adevărată fiică. "Mă înțeleg foarte bine cu ei, mă apreciază și mă iubesc. Sunt niște oameni deosebiți. Vă spun sincer, locuiesc cu ei și felul în care mă tratează zilnic, mă impresionează. Dacă le cer un pepene de pildă, îmi cumpără doi, sau dacă stau în pat și tușesc, imediat îmi fac un ceai! Se observă  prin gesturile acestea că mă simpatizează”, a spus bruneta, care, în premieră pentru WOWbiz.ro, a mai dat câteva detalii din…familie. ”Cu mama lui Alex, am o relație excelentă, fiindcă este femeie și mă apropii mai ușor de ea, dar și cu tatăl lui, am o legătură puternică. Deși este mai tăcut puțin, de fiecare dată când ne întâlnim, avem ce povesti. În plus, i-a spus lui Alex că dacă mă supără cumva, va avea de-a face cu el", a conchis bruneta de la Puterea dragostei.

Citeste si: Christian Sabbagh, candidat la Președinția României? Răspunsul genial dat de vedeta Kanal D, după ce a fost întrebat de ce nu face precum Cumpănașu

Citeste si: Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre divorț: "M-am săturat! Nu mai pot să trăiesc așa!"

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri legate de divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! ”Eu știam despre probleme”

Simina de la Puterea dragostei a vorbit despre ispita George în termeni frumoși!

Dacă "socrii" sunt ideali, și cumnatul, nimeni altul decât George Zănoagă, recent întors și el de pe insula ispitelor din Thailanda, pare a fi un tip amabil cu bruneta.

De altfel, într-un live exclusiv, Simina de la Puterea dragostei a vorbit despre ispita George! Ea l-a descris pe fratele lui Alex Zănoagă total diferit de felul în care acesta își exercită rolul în show-ul amoros. "George nu este un cuceritor, așa cum îi este rolul de la televizor! Nu am văzut să fie atât de apropiat de o față, dar este un băiat minunat, un frate deosebit și un prieten adevărat. Ne înțelegem bine, chiar îmi zice să vin la sală, să mă antreneze mai mult, fiindcă așa pot să duc un stil de viață sănătos", a spus fosta concurentă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate