Simina Loica, noi detalii despre relația cu Alex Zănoagă! Ce se întâmplă între cei doi: „Nu mai dormim împreună”

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a făcut noi dezvăluiri despre care este atmosfera din relația cu tatăl băiețelului ei!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

S-au cunoscut în casa Puterea dragostei și s-au îndrăgostit iremediabil, iar relația a continuat dincolo de emisiune. Simina Loica și Alex Zănoagă au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din show-ul matrimonial de pe Kanal D și se pare că relația lor este în aceste momente în impas.

Bruneta spune că ea și tatăl băiețelului ei, Dominic, au decis să ia o pauză, pentru a vedea dacă le este mai bine separați sau împreună. 

,,Nu s-a rupt de tot. Suntem certați și supărați. Am decis să luăm o pauza o perioadă, sa vedem ce simțim și ce avem de gând. Eu nu îl opresc să nu vadă copilul, nu îi interzic asta. A mai venit să îl vadă pe Dominic, doar că nu dormim împreună”,  a spus Simina Loica la un post de televiziune. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ce a dus la problemele din relația celor doi: „S imt oarecum că sunt într-o mică depresie, pe care nu o înțelege nimeni”

Simina Loica este de părere că certurile mărunte, dar și lipsa timpului petrecut ca o familie, i-au cam îndepărtat.

Mai mult, fosta concurentă de la Puterea dragostei spune că din punct de vedere psihic nu se simte tocmai bine și, din nefericire, nu a găsit un sprijin de care avea nevoie la bărbatul de lângă ea, motivând că se simte neînțeleasă de către cei din jurul ei. 

Citeste si: Simina Loica recunoaște că există certuri între ea și Alex Zănoagă. Primele declarații făcute de fosta concurentă de la Puterea Dragostei, după ce a dat de înțeles că relația lor e pe butuci

„Neînțelegerile mici au dus la certuri care ne-au îndepărtat. De multe ori am declarat ca ne certăm des și ca nu petrecem timp împreună. Poate acesta este motivul pentru care ne-am îndepărtat. Eu simt ca este o distanțare atât din partea mea, cât și din partea lui.

Citeste si: Simina Loica aruncă bomba la scurt timp după ce a risipit zvonurile despărțirii de Alex Zănoagă: „Ce bine e cu Sorinel”

Nu prea avem când să comunicăm. El când vine acasă este obosit, eu la fel, ma duc și ma pun direct în pat. Timp se găsește, doar că timp să petrecem împreună nu există, de asta ne-am îndepărtat. Eu stau foarte mult timp cu Dominic, simt oarecum că sunt într-o mică depresie, pe care nu o înțelege nimeni. Familiei mele nu ii pot spune, pentru că s-ar îngrijora. Mă chinui să trec peste, să fiu bine pentru Dominic, să nu fiu supărată și el să simtă. Mă așteptam că un copil să ne apropie mai mult, însă bărbații fug într-un fel de responsabilitate”, a mai adăugat aceasta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies