Simina, prima declarație după întoarcerea lui Jador la Puterea Dragostei! ”Îl ador!” EXCLUSIV

Jador s-a întors la Puterea Dragostei și a găsit-o pe Simina, fosta lui iubită, îndrăgostită de un alt concurent.

Autor: C.L.

In articol:

Jador a declarat de multe ori, când se afla în țară, după eliminarea lui de la Puterea Dragostei, că își dorește să se întoarcă în emisiune pentru Simina. Numai că, în lipsa lui, Simina s-a îndrăgostit de un alt băiat cu care acum formează un cuplu.

Jador s-a întors în casa de la Puterea Dragostei, iar sosirea lui a cam bulversat-o pe brunetă. Și asta nu pentru că ar mai simți ceva pentru Jador, ci pentru că acesta a declarat că vrea să o facă să se despartă de Alex Zănoagă, actualul ei iubit.

După ce Jador a intrat în casă, Simina ne-a povestit cum s-a schimbat viața ei și dacă i-a afectat relația cu Alex.

”De cand s-a întors Jador în casă, incontinuu s-a băgat în orice discuție legată de mine, cred că încearcă să îl provoace pe Alex, iar pe mine să mă enerveze! Dar, cu siguranță ce a povestit el susținătorilor lui, nu îi va ieși: să mă facă pe mine geloasă sau să mă despartă de Alex, nu există! Sunt foarte fericită cu Alex! Îl ador!”, ne-a spus Simina de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Citeste si: Prima reacție a Laviniei de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a fost snopită în bătaie de fostul iubit și că a pozat sexy pentru un salon erotic

Citeste si: Ce s-a întâmplat in casa de la Puterea Dragostei Grecia înainte de eliminarea iubitei lui Alexander? Cum a reușit Roxana să-i transmită acestuia un mesaj care a declanșat un adevărat scandal

Citeste si: Bomba zilei! Jador a fost cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu...Simina! "Era nehotărâtă şi flirta cu toţi bărbaţii!" EXCLUSIV!

Simina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Jador și formează un cuplu cu Alexandru Zănoagă 

Simina și Jador au format, pentru doar câteva zile, un cuplu în casa de la Puterea Dragostei.

El însă a fost eliminat, iar Simina a rămas singură în casă...și neconsolată pentru o perioadă. Cei doi au susținut că formează un cuplu, chiar dacă la distanță. Apoi, totul s-a destrămat între ei. (Vezi cum au contribuit Andy și Mădălin None la despărțirea lui Jador de Simina) În timp ce Simina îl aștepta pe Jador în casă, Alexandru Zănoagă făcea presiuni asupra tinerei. Și până la urmă, aceasta a și cedat, iar acum formează un cuplu cu Alex.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei s-a cuplat? "None i-a băgat pe gât o prietenă de-ale lui" - Strategia cu care None a vrut să o nimicească pe Bianca

Alex de la Puterea Dragostei a povestit cum i-a dat Bianca papucii: "M-a sunat și..."

Război între Roxana de la Puterea Dragostei și iubita lui Alexander! Grecoaica i-a dat replica imediat: „Să-i amintească cineva...”

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Andra, în stare de ȘOC! Ce a aflat vedeta despre Cătălin Măruță

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Dezastru pentru șoferi: Accesul la Justiție, îngrădit grav! Legea care te pune pe drumuri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies