Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: "Parcă erai virgină..."

Simona de la Puterea dragostei este o prezență foarte controversată de când a intrat în casă și a anunțat că este virgină.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Simona de la Puterea dragostei și Jador par să aibă o relație specială, iar susținătorii amândurora i-ar dori împreună. Concurenții emisiunii prezentate de Andreea Mantea au fost la plajă, iar acum au apărut imagini controversate cu Simona. Pe grupul oficial de Facebook al emisiunii Puterea dragostei au fost postate fotografii cu Simona și Jador. Tânăra se unduiește lasciv pe lângă Jador.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei s-a afișat cu iubitul, după ce Ricardo și Adrian au făcut-o praf

Citeste si: Să vezi și cu crezi! Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în Germania cu Perversu' de pe Târgu Ocna!

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei, schimbare uimitoare de look!

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei, schimbare uimitoare de look!

Imediat au apărut comentariile răutăcioase, iar concurenta de la Puterea dragostei a fost criticată pentru modul indecent cum dansează cu Jador sau cu ceilalți băieți din casă.

fara descriere

Simona de la Puterea dragostei, dezbrăcată! Ce i-a intrigat pe fanii emisiunii?! "Te dai virgină degeaba..."

Simona de la Puterea dragostei a postat pe contul ei de Instagram o poză făcută la plajă!

Citeste si: Hamude de la Puterea Dragostei e distrus de durere! ”A murit! Corpul ei a cedat”

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, în tandrețuri cu o brunetă, după despărțirea de Loredana Chivu! Cine e tânăra

Citeste si: Simona de la Puterea dragostei, dezbrăcată! Ce i-a intrigat pe fanii emisiunii?! "Te dai virgină degeaba..."

Simona și ceilalți concurenți de la Puterea dragostei au mers împreună la plajă. Tânăra care susține că este virgină a făcut o fotografie în costum de baie. Internauții i-au dat like, dar au fost și unii care s-au legat de ea.

Mai multe persoane au simțit nevoia să o critice doar pentru că a decis să se pozeze în costum de baie pe plajă, în Turcia.

"Te dai virgină degeaba", "Parcă erai virgină", "Te pup! Ai grijă de tine, că ești prea frumoasă, să nu te răpească cineva" au fost doar câteva comentarii primite de Simona în dreptul fotografiei în care a renunțat la haine și și-a etalat trupul în costum de baie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate