Simona Halep câștigă definitiv procesul cu ANAF, după o gafă uriașă făcută de instituția de stat! Cum s-au făcut de râs reprezentanții fiscului? EXCLUSIV

Simona Halep a câștigat definitiv procesul cu ANAF, după o gafă uriașă făcută de intituție.

Simona Halep
Simona Halep a bătut din nou ANAF-ul
Autor: Radu Constantin

In articol:

Simona Halep a primit o veste bună de la avocații ei: sportiva a câștigat procesul cu ANAF și în apel, decizia devenind definitivă. Drept urmare, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța este obligată să-i restituie campioanei suma pentru care o executase silit, aceasta ridicându-se la aproape 180.000

de lei.

ANAF a întârziat cu 2 zile apelul împotriva Simonei Halep

A fost mai simplu decât se așteptau chiar și apărătorii Simonei Halep, pentru că ANAF a făcut o gafă incredibilă la proces. Mai exact, reprezentanții instituției de stat au depășit termenul de depunere a apelului cu 2 zile, iar acesta nu a mai fost luat în calcul.

”Reprezentantul convențional al intimatei reclamantei solicită admiterea excepției tardivității declarăii căii de atac a apelului și respingerea apelului, ca tardiv introdus, prin raportare la disp. art. 651 alin. 4 Cod procedură civilă care instituie un termen de apel de 10 zile de la comunicate.În prezentul dosar sentința a fost comunicată apelantelor la data de 26.03.2021, iar termenul se împlinea la data de 06.04.2021, iar apelul a fost depus la data de 08.04.2021,

cu depășirea termenului legal. Solicită obligarea apelantei pârâte la plata cheltuielilor de judecată și depune nota cheltuielilor de judecată”, se arată în întâmpinarea făcută de avocații Simonei Halep.

Simona Halep
Simona Halep așteaptă acum să revină pe terenul de tenis

Citeste si: Ana, soția lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce i-a transmis- bzi.ro

Judecătorii nu au avut altă soluție decât să-i dea dreptate Simonei Halep, în condițiile în care s-a constatat că, într-adevăr, ANAF nu a reușit să depună apelul în timpul util indicat de instanța de fond.

Citeste si: Soacra Simonei Halep, scandal cu o firmă de pază! A refuzat să plătească o factură de 770 de lei! EXCLUSIV

Halep, executată silit deși își plătise impozitele în avans

Simona Halep a dat în judecată ANAF, după ce sportiva s-a trezit cu o înștiințare că va fi executată silit pentru neplata unor impozite. În realitate, s-a dovedit că un funcționar a făcut exces de zel.

Toată încurcătura s-a creat pentru că Halep a încercat să fie un bun contribuabil și și-a plătit impozitul în avans. Astfel, din circa 2.000.000 lei impozit pentru anul 2018, Simona a fost scutită de plata a 100.000 de lei (5%), așa cum se întâmplă cu toți cetățenii care își plătesc impozitele mai devreme. Doar că ANAF s-a răzgândit și a cerut înapoi și suma pe care inițial o scutise de plată, plus alți aproape 80.000
de lei din scutirile de impozit din anii trecuți.  

Citeste si: Simona Halep iese din top 10 WTA, după şapte ani. Declarațiile sportivei: ”Va fi un obiectiv să revin în top 10”

Cum cei de la ANAF nu i-au mai dat și alte lămuriri, Simona Halep a decis să dea în judecată agenția și a câștigat procesul atât în faza de fond cât și în apel.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Halep a început pregătirile de nuntă. Cine vor fi nașii jucătoarei de tenis și iubitului ei, Toni Iuruc: „O să am o familie frumoasă, sunt convinsă!”

Tatăl Simonei Halep, adevărul despre petrecerea dată de fiica sa și Toni Iuruc! Ce au sărbătorit: „Ce s-a scris a fost neadevărat”

Secretul Simonei Halep: ”marea veste nu e nunta, ci sarcina”! De unde a plecat informația care a șocat lumea sportului?

Horoscop 19 Septembrie 2021: Taurii au parte de surprize plăcute, Leii vor avea o zi plină de peripeții

Tragedie în România! Elena Merişoreanu, internată de urgenţă la spital. Are COVID

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

E DESCOPERIREA momentului! O plantă din care se face vin are eficiență maximă anti-coronavirus

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies