Simona Halep, premiată de Patriarhul Daniel! Românca, printre puținele jucătoare de tenis care își face semnul crucii după fiecare victorie

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) a fost decorată cu Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni. Distincția a fost oferită de Patriarhul Daniel.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

„Simona este pentru mulți tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenței și speranței. Ne bucurăm să scoatem în evidență că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susținut, prin efort constant.

Citeste si: El e milionarul care a investit 300.000 de euro în Simona Halep, pe vremea când era o necunoscută! Corneliu Idu i-a plătit timp de 3 ani antrenorii, echipamentul şi deplasările la turnee!

Citeste si: Horia Tecău a înlocuit-o pe Andreea Raicu cu un superb fotomodel brazilian! Natalia, noua lui iubită, arată senzaţional în costum de baie! FOTO

Citeste si: Fiica lui Ion Ţiriac a fost lângă Simona Halep la Wimbledon: „Ea este regina!” FOTO

Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, prețuiește foarte mult faptul că mărturisiți în public prin semnul Sfintei Cruci credința creștină ortodoxă și prin aceasta arătați că reprezentați cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic și talentat”, a spus Patriarhul României, potrivit basilica.ro.

Simona Halep: ”Mă bucur că sunt româncă”

fara descriere

Simona Halep, una dintre puținele jucătoare de tenis care își face semnul crucii după fiecare victorie, a mulțumit pentru distincție. „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ și sper să bucur cât mai mulți oameni și copii, să-i inspir să reușească și ei ceea ce-și doresc. Slavă Domnului și Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți!”, a spus Simona Halep.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate