Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, decizie incredibilă! Ce vrea să facă pentru familia ei

Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la Survivor România 2021, a luat, de curând, o decizie cât se poate de serioasă cu privire la viitorul familiei sale.

Simona Hapciuc
Autor: Calin Perian

In articol:

Simona Hapciuc are un copil despre care a vorbit, adeseori, la Survivor România 2021, Faimoasa dezvăluind în repetate rânduri că micuțul ”este motorul” care o face să nu abandoneze nicio luptă și care îi dă puterea de care are nevoie.

Citeste si: Faimoasa Simona Hapciuc a dat cărțile pe față! Susține un Războinic la Survivor România 2021!

De curând, Simona Hapciuc a făcut o dezvăluire cu totul și cu totul specială, Faimoasa de la Survivor România 2021 recunoscând că își mai dorește câțiva copii. Doar că, a explicat concurenta care a făcut senzație pe trasele din Republica Dominicană, nu vrea să îi nască, cu vrea să îi adopte. ”Vreau să adopt trei copii. Vreau să adopt 2 băieți și o fată. Asta simt că trebuie să fac, este ce mi-am dorit de mică”, a spus Simona Hapciuc fanilor ei care au întrebat-o dacă își mai dorește copii.

Simona Hapciuc
Simona Hapciuc a luatta la Survivor Romania pentru fiul ei, Dimi

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Simona Hapciuc a reacționat dur, după ce Elena Marin a ieșit din nou favorită la Survivor România! "Nu sunt de acord cu victimizările ei"

De altfel, decizia de a adopta trei copii pare să fie lesne de înțeles, Simona Hapciuc având o copilărie cât se poate de dificilă și care, așa cum recunoștea chiar Faimoasa, i-a provocat depresii crunte.

Am fost părăsită de mama când aveam doar trei ani. Tatăl meu a plecat să muncească în străinătate când aveam șase ani și nu l-am mai văzut până la 19 ani. Atunci s-a întors din Italia, dar am apucat să-l văd de două ori și a murit. Am fost crescută de bunici, dar bunicul meu a murit când aveam 11 ani. La doi ani după ce m-a părăsit tatăl meu a murit și cea care m-a crescut, bunica mea.
M-am luptat cu depresia după moartea tatălui meu. Când s-a întors după atâția ani, simțeam în sfârșit că aparțin unei familii. Eram foarte atașată de ideea de a avea un tată. Am căzut într-o depresie cruntă și, când mi-am revenit, a murit bunica, ceea ce m-a reîntors în depresie pentru mai bine de un an”
, povestea Simona Hapciuc, pentru viva.ro, înainte de a pleca la Survivor România 2021.

Simona Hapciuc
Simona Hapciuc mai vrea doi baieti si o fata

Citeste si: Simona Hapciuc, dezvăluiri șocante despre Elena Marin! Cum o caracterizează pe Faimoasă: "Elena este o victimă"

Deși Faimoasă, Simona Hapciuc susține un Războinic la Survivor România 2021

Dezvăluirea făcută de Simona Hapciuc, fosta membră a echipei Faimoșilor, a surprins pe toată lumea, ideea de a susține un Războinic pentru marele premiu de la Survivor România 2021 fiind una cât se poate de ciudată, având în vedere rivalitatea celor două echipe. Cu toate acestea, chestuonată de fanii săi pe conturile de socializare, Simona Hapciuc a explicat, în repetate rânduri, că Albert este preferatul ei. ”Mi-aș dori să câștige Albert Oprea” a răspuns Simona Hapciuc când a fost întrebată despre cine va câștiga trofeul Survivor România 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Hapciuc explică de ce îl antipatizează profund pe Sebi, fostul ei coleg din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021

Simona Hapciuc, dezvăluiri despre Jador și Culiță Sterp de la Survivor România: „Sunt foarte misogini. Au de gând să scoată toate fetele”

Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul care dă ”febra oselor rupte”! Faimoasa trece prin momente critice! Dezvăluiri exclusive

Au fost sau nu Gina Pistol și Ciprian Marica împreună?

Toți românii care iau aceste medicamente sunt vizați. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies