Simona Hapciuc i-a făcut praf pe Zanni și Sebi de la Survivor România 2021! ”Fraierilor!” Video

Simona Hapciuc urmărește, chiar dacă a fost eliminată de la Survivor România 2021, cu maximă atenție tot ce se petrece acolo și, din fața televizorului, se implică la modul cel mai serios când vine vorba de ce se petrece în tabăra Faimoșilor.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai mult decât atât, pare-se, Simona Hapciuc are o antipatie cât se poate de evidentă pentru o anumită parte a taberei Faimoșilor, cea reprezentată de Zanni și de Sebi, fosta concurentă de la Survivor România 2021 fiind de partea dansatoarei Elena Marin în conflictul cu aceștia.

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin a răbufnit! ”Sunt curios când Sebastian va recunoaște că el este, de fapt, veriga slabă”

Momentul nominalizărilor de duminică de la Survivor România 2021 a făcut-o pe Simona Hapciuc, în momentul în care a ajuns să vorbească favorita de la Faimoși, Elena Marin, să fie trăit la maximum. Și, fără să își pună frâu la limbă, Simona Hapciuc, cunoscută de altfel pentru reacțiile ei naturale, cam vulcanice de altfel, și din timpul Survivor România 2021 a comentat cu patos.

Sebastian
Sebastian Chitosca a fost nominalizat pentru eliminare de Elena AMrin, la Survivor Romania 2021

Ce leșină ăștia doi”, a spus, râzând, Faimoasa Simona Hapciuc în momentul în care Zanni și Sebi au fost filmați când vobea favorita publicului din echipa lor, Elena Marin. ” Eleno, vezi pe cine nominalizez! Fraierilor”, a mai strigat, din fața televizorului Simona Hapciuc în timp ce scanda numele lui Sebi.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Citeste si: Elena Marin, luată la bani mărunți de Sebastian Chitoșcă la Survivor România. Faimosul a jignit-o în ultimul hal: „Ești ca bătrânele alea de 80 de ani!”

”Mă simt atât de răutăcioasă în momentul de față... Uite ce privire are Zanni... Bine, Elena! Bravo!”, a strigat Simona Hapciuc, vizibil fericită de bărbația Elenei Marin de a spune lucrurilor pe nume în momentul nominalizării, Faimoasa numindu-l pe Sebi ca cel propus pentru eliminare.

 

 

Logodnicul Faimoasei Elena Marin, fericit că iubita lui a luat atitudine

”Sunt curios când Sebastian va recunoaște că el este, de fapt, veriga slabă. Văd că, până acum, a reușit să aducă un procentaj al eficienței de o treime, în schimb nu se ferește să îi atace pe toți cei din preajma lui... Echipa din care face parte el, în tabăra Faimoșilor, ignoră complet comportamentul lui și îi numesc pe ceilalți verigi slabe, dar uită că el nu a mai adus puncte de cel puțin o săptămână (se referă la perioada de până duminică de la Survivor România 2021). În schimb, ceea ce văd eu e că Sebastian face atmosferă, iar discursurile lui, deși articulate greu, indică că nu are respect față de nimeni...”, spunea, înainte de nominalizarea făcută duminică seara, la Survivor România 2021, A ndrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Elena Marin
Elena Marin si logodnicul ei, Andrei

Citeste si: Elena Marin de la Faimoși și logodnicul ei, actori pentru o zi! Imaginile de senzație cu favorita publicului de la Survivor România 2021

Mai mult, după ce Elena Marin a devenit favorita publicului și l-a nominalizat pentru eliminare pe Sebi, Andrei a fost fericit din cale afară. ”Da, Elena a făcut cel mai bun gest. Și l-a votat și sportiv, pentru că el este cel mai slab dintre Faimoși, măcar dintre băieți, și social, pentru că i-a arătat că greșește în comportamentul pe care îl are. Am văzut, deja, că și Culiță, și Zanni încep să fie deranjați de Sebi, deci e clar că nu Elena are o problemă în tabăra Faimoșilor, ci el”, ne-a spus, în exclusivitate, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor România 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zanni bate în retragere în războiul cu Elena Marin la Survivor România. „Îmi văd de treaba mea!” Ce planuri uneltește Faimosul

Logodnicul Elenei Marin, prima reacție după ce Zanni i-a declarat război iubitei sale: „Nu are de gând să înceteze!”

Simona Hapciuc, dezvăluiri despre Jador și Culiță Sterp de la Survivor România: „Sunt foarte misogini. Au de gând să scoată toate fetele”

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies