Situația din Borodianka este mult mai gravă decât în Bucha! Zelenski: „Sunt mai multe victime”

Distrugerea orașului Borodianka este mult mai gravă decât cea care a fost descoperită în Bucha. Potrivit lui Zelenski, sunt mai mulți civili morți.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Situația din Ucraina devine din ce în ce mai îngrijorătoare, iar acum, ies la suprafață multe crime de război, așa cum s-a întâmplat prima dată în Bucha, acolo unde cel puțin 300 de persoane au murit, ucise de forțele lui Vladimir Putin.

După aceea, a ieșit la suprafață o situație la fel de îngrozitoare în orașul Iripin, acolo unde femeile au fost împușcate, apoi călcate cu tancurile rusești.

Recent, s-a descoperit și situația din Borodianka, despre care Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, spune că este cu mult mai îngrozitoare față de ceea ce s-a întâmplat în Bucha, iar aici, există mult mai multe victime. De precizat este că, Borodianka este un oraș ce a fost preluat recent de ucraineni de la ruși.

„Acolo e mult mai rău. Sunt și mai multe victime ale ocupanților ruși”

Volodimir Zelenski susține că situația din Borodianka este mult mai îngrozitoare, însă promite că fiecare crimă va fi rezolvată și fiecare călău va fi găsit și va plăti pentru fapta sa. Mai mult decât atât, conducătorul ucrainean a mai spus că în Borodianka sunt mai multe crime față de cele care au fost în Bucha, acolo unde cel puțin 300 de civili au murit.

Rusia, suspendată din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului! Cum a votat China

Citeste si: Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Lucrările de îndepărtare a molozului din Borodianka au început, iar deocamdată s-au găsit 26 de cadavre sub ruinele a două clădiri distruse. Mai mult decât atât, Zelenski a amintit și despre situația din Mariupol, acolo unde au fost atacate mai multe clădiri unde se adăposteau civili, explicând că acolo, aproape pe fiecare stradă, este ceea ce a văzut lumea în Bucha și în alte orașe din regiunea Kievului după retragerea trupelor ruse.

"Lucrările de îndepărtare a molozului din Borodianka au început. Acolo e mult mai rău. Sunt și mai multe victime ale ocupanților ruși. Și ce se va întâmpla când lumea va afla întreg adevărul despre ce a făcut armata rusă la Mariupol? Acolo, aproape pe fiecare stradă este ceea ce a văzut lumea în Bucha și în alte orașe din regiunea Kievului după retragerea trupelor ruse.
Aceeași cruzime. Aceleași crime odioase. Ambele orașe sunt suburbii ale Kievului și au avut loc lupte aprige în bătălia pentru capitală",  a declarat Volodimir Zelenski.

Situația din Borodianka este mult mai gravă decât în Bucha! Zelenski: „Sunt mai multe victime”

Volodimir Zelenski

Descoperirea spionajului german, după ce a interceptat conversații între soldații ruși

Spionajul german a interceptat conversații între soldații ruși, iar discuțiile acestora indică faptul că împușcarea civililor ar face parte din strategia de război a Rusiei. Concret, spionajul german a interceptat conversații radio între soldații ruși, acolo unde se vorbea despre moartea civililor.

Armata lui Putin nu a comis crime doar în Bucha! După ce rușii au fost alungați din Borodianka, doi localnici au făcut o descoperire incredibilă în curtea casei

„Aceasta indică faptul că uciderile de civili făceau parte din acţiunea armatei ruse, posibil parte dintr-o strategie clară. Este vorba despre propagarea fricii şi a terorii în rândul populaţiei civile pentru a elimina rezistenţa acesteia", potrivit Der Spiegel.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vești bune pentru români! Mâncare mai bună în spitale, de la 1 iunie. Ce se întâmplă cu pacienții neasigurați

Modele de subiecte Istorie Bacalaureat 2022. Teste de antrenament la proba obligatorie a profilului

Cum poți beneficia de 1500 de lei de la stat. Angajații români trebuie să respecte această condiție

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Veste BOMBĂ despre Elena Udrea! Anunțul venit chiar acum din Bulgaria

Câți copii are Laurențiu Reghecampf. Detalii neștiute din viața antrenorului de fotbal

Dezvăluiri din ancheta paralelă. Ce ascunde cazul femeii care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies