Situația incredibilă în care a ajuns Costel Corduneanu, după ce a devenit scriitor! Fostul șef interlop din Moldova cere ajutor financiar de la Stat! EXCLUSIV

Costel Corduneanu a ajuns într-o situație incredibilă, la 6 luni după ce a anunțat că se retrage din lumea interlopă și se apucă de scris cărți. Ieșeanul a solicitat ajutor de la stat pentru a se judeca cu fosta soție.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai influenți interlopi din România ultimelor două decenii, a formulat o cerere de ajutor public judiciar în procesul pe care i l-a intentat fostei soții, Alina.

Șeful grupării Cordunenilor a divorțat de Alina Bogdan în 2011 dar abia anul trecut a cerut partajul.

A cerut partajul pentru un apartament din Iași

Ajutorul public judiciar se acordă de către Statul Român în stiuațiile în care venitul net pe membru de familie se situează sub 500 lei (100%), sub 800 de lei (50%) sau proporțional cu nevoile solicitantului în condițiile în care costurile procesului sunt de natură să-i limiteze accesul efectiv la justiție. În cazul cazul de față, Corduneanu trebuie să plătească o taxă de timbru care reprezintă un procent din valoarea totală a bunurilor pe care acesta le revendică la partaj.

Citeste si: Clanurile Preda și Corduneanu, împăcați cu forța de Justiție! Decizie incredibilă a judecătorilor

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Se pare că partajul cerut de Corduneanu se referă la un apartament de 100 mp situat într-o zonă bună a Iașiului, pe care acesta l-a achiziționat în timpul căsătoriei cu Alina. Costel susține că toți banii provin de la el și cere ca acesta să-i revină în proporție de 100%. El mai spune că fosta soție nu are nici o pretenție la acest imobil și că are o declarație semnată de aceasta prin care îi cedează apartamentul.

Liderul Clanului Corduneanu a fost căsătorit cu Alina Bogdan din 2002 până în 2011.

Citeste si: Costel Corduneanu a fost operat la inimă! Temutul interlop s-a îmbolnăvit și de coronavirus în penitenciar

Fostă glorie a sportului, Corduneanu a devenit șeful inerlopilor din Moldova

Costel Corduneanu a fost condamnat în ianuarie 2020 pentru că ar fi angajat un hacker să-i spargă laptopul actualei iubite pe care o bănuia de infidelitate, iar în luna septembrie a aceluiași an, el a fost eliberat condiționat.

Fratele mai mare al lui Adrian ”Beleaua” Corduneanu a anunțat la vremea respectivă că se retrage din viața interlopă și că lucrează la o carte despre viața lui. Costel a fost considerat lider incontestabil al Clanului Corduneanu și a fost sportiv de performanță, el reprezentând România la două ediții ale Jocurilor Olimpice, la disciplina ”lupte libere”. Corduneanu s-a născut într-o familie săracă, cu 11 frați, și s-a apucat de sport pentru a scăpa de condiția sa socială. A renunțat la lupte în 2002, când a și devenit liderul celui mai puternic grup din Moldova. A fost cercetat pentru trafic de droguri de mare risc însă a fost găsit nevinovat în 2013. În prezent, el are o relație cu o tânără pe nume Grațiela, cu care are trei copii.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Liderul celui mai de temut clan din zona Moldovei schimbă domeniul! Interlopul Costel Coduneanu se retrage din lumea ilegalităților și se va apuca să scrie trei cărți

George Pian intervine pentru Ștefan Ghe, noua senzație TikTok, după ce acesta a fost bătut și înjunghiat! Ofertă fabuloasă făcută de vărul lui Emi Pian ”fabulosului șeptar”?

Emi Pian era mort și clanul Rinu sărbătorea! A invitat vreo 20 de persoane și a tăiat un porc la câteva ore de la înmormântarea interlopului! Imaginile care nu au apărut până...

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Vadim Tudor se întoarce! PARTIDUL care aruncă în aer clasa politică

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies