Situație tensionată în familia Luizei Melencu! Mama ei a fugit de DIICOT

Mama Luizei Melencu a avut parte de o situație neplăcută acasă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Familia Luizei Melencu speră întotdeauna într-o minune - o minune că fata lor de 18 ani, Luiza, se va întoarce în sânul familiei. În cursul zilei de luni, mama Luizei Melencu a avut parte de o ”surpriză”. Ea a mărturisit că a refuzat să dea ADN-ul procurorilor, deoarece i-au mai fost recoltate probe în trecut.

  Astăzi, când s-a aflat că procurorii DIICOT au cerut autorizaţie pentru a merge acasă la Monica Melencu pentru a recolta proble ADN, femeia ar fi fugit de acasă.

  Citeste si: Doctorul Cristian Andrei, despre Gheorghe Dincă! ”Pare că el controlează situația” Ce asemănare este între el și Cristian Cioacă, a dezvăluit la "Asta-i România!"

  Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

  Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

  Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

  Citeste si: Alexandru Cumpănașu ar fi fost dorit de Liviu Dragnea la șefia TVR! În 2015, presa îl dădea pe unchiul Alexandrei ca succesor al lui Stelian Tănase

  Ea îi acuză pe anchetatori că doresc să planteze probe în ancheta care se află în desfășurare. Procurorii ar avea de gând să spună că Luiza Melencu este decedată pe baza acestei probe ADN.

  "Aseară au venit, pur şi simplu mai să mă ia pe sus! Domnilor, nu dau absolut nimic! Nicio probă! Probă mi s-a luat! Luiza nu este moartă! Atâta timp cât dânşii vor să-mi ia altă probă ADN... ce pot să-mi facă? Să zică că au găsit probe noi şi că Luiza e moartă? Ieri au venit mai-mai să mă ia pe sus. Au obţinut un ordin judecătoresc... Eu nu mă prezint indiferent de amenda pe care o dau... pot să mă aresteze. Nu mă prezint! (...) Domnul procurorii de la DIICOT Bucureşti a spus că există alte surse.. asta nu e avertisment? De ce nu le caută? Fetele nu sunt moarte!", a declarat Monica Melencu.

  Citeste si: Prietenii Luizei Melencu au publicat noi imagini cu adolescenta! Toți apropiații suferă cumplit

  Bunicul Luizei Melencu nu renunță nicio secundă la nepoata lui

  Bunicul Luizei Melencu este convins că nepoata lui este în viață și o așteaptă cu brațele deschise acasă. Mai mult decât atât, familia își dorește foarte mult să se facă dreptate în acest caz, mai ales că fata lor este dispărută încă din luna aprilie a acestui an.

  “Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Citește și:

  Bunicul Luizei Melencu nu renunță nicio secundă la nepoata lui: ”De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad?”

  Mama Alexandrei Măceșanu vorbește după două luni de suferință! Un interviu exclusiv, duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

  Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

  Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

  Doctorul Cristian Andrei, despre Gheorghe Dincă! ”Pare că el controlează situația” Ce asemănare este între el și Cristian Cioacă, a dezvăluit la "Asta-i România!"

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies