Soacra lui Alexandru Cumpănaşu e implicată în campanie electorală! Doamna Felicia îi îndeamnă pe alegători să-l voteze pe ginerele ei!

Soacra lui Alexandru Cumpănaşu e implicată în campanie electorală, susţinându-l pe soţul fiicei sale, Simona.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Soacra lui Alexandru Cumpănaşu e implicată în campanie electorală, fiind foarte activă pe paginile de socializare, dar şi la mitingurile pe care le organizează candidatul independent la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Citeste si: Klaus Iohannis i-a umilit pe scriitorii români! Preşedintele a vândut mai multe cărţi decât ei şi a încasat 30.000 de euro!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Veste URIAȘĂ de la Alexandru Cumpănașu: ”Da, vom avea un copil!”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, mesaj cutremurător: „Alexandra era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea”

Soacra lui Alexandru Cumpănaşu e implicată în campanie electorală: “Cumpănaşu ste vocea şi cheful de-a schimba România!" 

Felicia Baltag, care este mama Simonei, soţia lui Alexandru Cumpănaşu, a distribuit recent mesajul “Cumpănaşu e sufletul, este forţa, este vocea şi cheful de-a schimba România! Votăm Cumpănaşu!”. (vezi ce frumoasă este cumnata lui Cumpănaşu)

Soacra lui Alexandru Cumpănaşu e implicată în campanie electorală. Postează imagini de la mitinguri

Mai mult, doamna Felicia postează imagini de la mitingurile electorale ale lui Cumpănaşu, clipurile video pe care acesta le realizează, precum şi interviuri pe care acesta le acordă televiziunilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alexandru Cumpănașu a apărut înarmat la televizor, după ce în august a anunțat că ia lecții de tras cu arma pentru a-și apăra familia

Singura dovadă că familiile Cumpănașu și Măceșanu sunt foarte apropiate! Mormântul în care va fi îngropată Alexandra este lipit de cel al familiei politicianului! FOTO EXCLUSIV

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu: „Nu mai am dovezi că Alexandra este vie”

De frica lui Cumpănașu, locotenenții lui Clămparu răscolesc Europa pentru a le găsi pe fetele din Caracal! Scenariul de Oscar al unchiului Alexandrei Măceșanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies