WOW

ŞOC! Cati de la ”Insulă” are mari probleme cu copilul după ce s-a întors din Thailanda! Ce i-a deranjat pe toţi!

Concurenta a fost ”băgată” în şedinţă la finalul show-ului matrimonial!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


ŞOC! Cati de la ”Insulă” are mari probleme cu copilul după ce s-a întors din Thailanda! Ce i-a deranjat pe toţi!icon photo

În ultimul sezon al insulei amorului din Thailanda, unul dintre cuplurile venite să îşi testeze relaţia departe de casă a fost cel format din Răzvan şi Cati! Nonconformişti, cei doi au punctat negativ în show, atât prin comportament, cât mai ales prin declaraţiile pe care şi le-au făcut unul despre celălalt!

De pildă, la finalul emisiunii, Răzvan şi Cati au fost protagoniştii unor scene incredibile în faţa camerelor de filmat. Bărbatul a minţit că a bătut-o pe partenera lui şi a povestit cum s-au drogat el şi ea de Revelion.

ŞOC! Cati de la ”Insulă” are mari probleme cu copilul după ce s-a întors din Thailanda! Ce i-a deranjat pe toţi!

Cati, în pericol să îşi piardă copilul? Ce i-ar fi spus tatăl copilului

În mod surprinzător, la ceremonia focului, Cati a recunoscut că a consumat substanţe interzise, motiv pentru prezentatorul Radu Vâlcan să aibă o reacţie dură la adresa ei, mai ales că femeia era şi mama! "Cati, ai un copil care depinde de tine. Nu te mai droga! Acel copil nu are absolut nicio vină!", i-a spus moderatorul brunetei.(intră să vezi cât a câştigat ispita Maria intr-o singură noapte)

Din păcate, subiectul drogurilor nu s-a terminat în acea seară, ci a avut nişte urmări neaşteptat de dure pentru femeie! Astfel, pe reţelele de socializare, o serie de fani au spus că, la întoarcerea din Thailanda, şi după vizionarea show-ului, fostul soţ al lui Cati şi tatăl copilului ei, ar fi avut o atitudine tranşantă la adresa concurentei. Mai mult, tânăra ar fi pericol să îşi piardă fiul, dacă nu îşi schimbă atitudinea şi felul de viaţă! Acesta i-ar fi dat si un ultimatum, semn că îl interesează viaţa băiatului său şi nu concepe să primească o educaţie greşită!

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune