Șoc în showbiz! Carmen de la Sălciua, întâlnire cu Culiță Sterp! Cum justifică artista noaptea petrecută împreună

Relația dintre Carmen de la Sălciua și fostul ei soț, Culiță Sterp, poate fi caracterizată oricum, doar că ar fi bună nu, mai ales că în ultimul an între cei doi au fost câteva scandaluri de pomină.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Cu toate acetsea, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut ocazia, zilele trecute, să se întâlnească și să petreacă noaptea împreună. E adevărat, au stat împreună, chiar dacă, între ei, nu a avut loc niciun moment de apropiere.

Citeste si: Fosta lui Culiță Sterp, în brațele unui băiat de oraș! Bomba sexy a dat lovitura

Citeste si: Și-a oficializat noua relație, iar acum a explodat bomba: “Este primul meu copil“! Carmen de la Sălciua a făcut anunțul mult așteptat

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Poza incredibilă cu Carmen de la Sălciua alături de Culiţă Sterp şi actualul iubit: “Va urma ceva frumos!”

Mai exact, de curând, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost nevoiți să respecte un contract pe care l-au încheiat cu luni bune în urmă și, obligați, au mers să cânte la petrecerea de nuntă a celor care i-au ”antamat” încă de acum un an. Iar acolo, recunoaște Carmen de la Sălciua, a fost nevoită să îi tolereze prezența fostului soț, chiar dacă a făcut tot ce i-a stat în putință să stea cât mai departe de el întreaga noapte. În schimb, recunoaște cea mai sexy cântăreață de muzică populară, a avut puterea să îi și zâmbească.

”Am reacționat ca doi oameni normali. Ne-am respectat programul stabilit de miri. (...) Eu respect pe oricine, așa sunt educată. Indiferent dacă sunt vorbită, invidiată, ouibiotă, dorită, etc... eu răspund cu un zâmbet și merg mai departe. Așa cum știți, mai sunt câteva contracte pe care va trebui să le onorăm împreună, dar asta înseamnă că suntem doi oameni care își respectă! Și din respect pentru fani, ne vom comporta civilizat”, a explicat Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, atacată cu imagini cu ea goală! ”E un deliciu pentru ei să îmi facă rău”

De ceva timp, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate