Șoc în showbiz! Divorțează, după numai cinci ani de mariaj!

Unul dintre cie mai cunoscuți artiști divorțează după 10 ani de relație și cinci de mariaj.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

După numai cinci ani de căsnicie, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume divorțează.

Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli, care s-au căsătorit în anul 2014, au decis să pună punct mariajului lor. Pentru artistul italian în vârstă de 55 de ani este al doilea artist. Deși zvonul a apărut încă de duminică, 7 iulie, Ramazzotti a decis să țină secretul asupra statutului său.

Eros și Marica, în vârstă de 31 de ani, au împreună doi copii, pe Raffaela, de 7 anișori și pe Gabrio de doar patru anișori, iar povestea lor a ajuns la final.
Cei doi s-au căsătorit după cinci ani de relație și toată lumea credea că aceștia vor îmbătrâni împreună.

Citeste si: Probleme grave cu dantura pentru Daniela Gyorfi: "Mi-au putrezit dinții"

Citeste si: Maria Ilioiu, detalii picante din viața intimă! Ce face de fiecare dată cu iubitul ei după ce se ceartă

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mesajul fiului lui Radu Mazăre în ziua în care tatăl lui se căsătorește cu Roxana

Aceștia au anunțat că „au avut parte de zece ani superbi împreună și roagă opinia publică să le respecte intimitatea”, nedorind să ofere mai multe detalii despre despărțire.

De ce s-au despărțit cei doi, de fapt

Gurile rele cred, însă, că mariajul s-a destrămat din cauza geloziei lui Eros, care nu poate suporta ca alți bărbați să se afle în apripierea soției sale, care este cu 24 de ani.

Marica este umărul meu de sprijin, este omul care mă echilibrează și îmi dă sens în viață. Degeaba vorbesc unii că este diferență prea mare de vârstă între noi”, spunea Ramazzotti în luna februarie, într-un interviu pentru revista „Si”, atunci când lucrurile păreau că merg bine între cei doi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate