Șoc în showbiz! Imagini BOMBĂ cu Iancu Sterp și o blondă sexy de la ”Puterea Dragostei”! ”Noi ne plăceam de mult…”

Iancu Sterp a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai ”vânați” concurenți de la ”Puterea Dragostei”, iar de curând a început să se întâlneasdcă, în mare secret, cu cea mai sexy blondină din show, cei doi împărtășind momente cât se poate de fierbinți, împreună!

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Între Iancu Sterp și Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a fost, de-a lungul primul sezon, când erau împreună în casa emisiunii Andreei Mantea, o atracție pe care, din diferite motive, nu au ”fructificat-o” suficient.

Citeste si: Bombă în showbiz! Gigi Becali va înnebuni de nervi când va afla așa ceva! Fotbalistul lui favorit a pus ochii pe Bernadett de la ”Puterea Dragostei” | EXCLUSIV

Citeste si: Incredibil, ce a spus Roxana despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

Citeste si: Face ce face, dar tot în brațele unei Roxane ajunge! Imagini de senzație cu Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”

”În ultima vreme, cu Iancu mi-am petrecut tot timpul”, ne-a dezvăluit Bernadett de la ”Puterea Dragostei”. Motivul? Ea spune că se înțeleg bine și, momentan, cam atât. Cu toate acestea, în imaginile pe care reporterii WOWbiz.ro le-au obținut, pare să fie ceva… mai mult. Mai ales că, atunci când sunt împreună, se pupă de parcă s-ar cam… iubi. Pusă în fața imaginilor, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut că între ei este, totuși, ceva. ”Noi ne plăceam de mult, încă din emisiune. Pe atunci s-a supărat că tot eram cu Jador… Acum, chiar dacă Jador m-a mai sunat, mi-a trecut și… Momentan nu suntem împreună însă…”, ne-a mai spus, cu o urmă de regret în glas, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În altă ordine de idei, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” ne-a recunoscut, voalat, că și-ar dori o relațioe cu Iancu Sterp, mai ales că simte că s-ar potrivi. ”El este un băiat minunat, tot timpul cu zâmbetul pe buze, mai nebun, așa, cum îmi place mie. Dar vom vedea…”, ne-a mai spus Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, evitând însă să explice motivul pentryu care cei doi se pupă atât de des când sunt împreună în club.

fara descriere

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette este ultima concurentă de la Puterea Dragostei care a intrat în casă, alături de ceilalți concurenți, pentru a-și găsi partenerul potrivit și dragostea. Bernadett are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș.

Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadett nu și-a găsit încă jumătatea în țară nici la ”Puterea Dragostei” nu a găsit bărbatul care să îi schimbe viața, chiar dacă, așa cum recunoaștea și ea, îi plăcea pe Jador și pe None.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate