Șoc în showbiz! Leo de la Strehaia, în stare gravă! A făcut un atac cerebral vascular! ”Încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând” EXCLUSIV

Leo de la Strehaia, pe lângă problemele extrem de grave pe care le are cu autoritățile, a trecut, zilele acestea pe lângă moarte, el ajungând la spital, într-o stare care i-a făcut pe medici să producă o adevărată minune ca să îl salveze.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, Leo de la Strehaia a făcut, de curând, un atac cerebral vascular, problemele sale cardiace, și așa grave, devenind cu mult mai problematice din cauza stresului din ultima perioadă.

Citeste si: Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a arătat totul, la piscină! Fotografii interzise minorilor

Citeste si: Soția lui Leo de la Strehaia, disperată de arestarea lui! Dana Criminala: ”Nu știu ce să fac...”

Citeste si: Leo de la Strehaia, acuzații dure la adresa procurorilor care l-au ”săltat”, după eliberare! ”Mi-au terorizat vecinii” EXCLUSIV

”Leo de la Strehaia este în stare gravă, încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând. A făcut un AVC (atac cerebral vascular, n.red.), a fost internat la Floreasca iar medicii de acolo au făcut o minune și l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales că are un istoric medical de speriat”, ne-a spus un apropiat de-al familiei. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia, este cu adevărast disperată. ”Dana plânge tot timpul, mai ales că ea a făcut tot ce i-a stat în putință să îl protejeze pe Leo. Adică, îl tot sfătuia să nu mai fumeze atât de mult, să nu mai bea atâtea sucuri, meniul reușise să îl schimbe, dar Leo nu voia să o asculte. Adică, sincer, Leo de la Strehaia are 42 de ani, dar problemele cu inima sunt ale unui om de 80”, ne-a mai spus sursa citată.

Din păcate, ne-a mai dezvăluit apropiatul familiei lui Leo de la Strehaia, recuperarea cunuoscutului ”Prinț al Țiganilor” nu decurge prea bine. ”Leo a fost externat, e acasă, dar nu vorbește. Mai scoate sunete, când vrea ceva, dar, din păcate, recuperarea lui merge foarte greu. Noi, toți din jurul lui, ne rugăm să se facă bine”, ne-a mai spus apropiatul controversatului afacerist.

Contacată de WOWbiz.ro, Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia a recunoscut că acesta are probleme. ”Nu vreau să spun prea multe, dar, da, este grav. Sper să se facă cât mai repede bine”, ne-a spus Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia.

fara descriere

Leo de la Strehaia, în pericol din cauza fumatului

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate, Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi... Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia, istoric medical de speriat

”Am poftit eu prea mult la tot felul de mâncăruri, iar eu nu prea am voie. Și, oricum, nu mi-am mai făcut de prea mult timp analize… Dar, dimineața mi-e cel mai greu, parcă nu îmi vine nici să mă mai trezesc. Trebuie să mă apuc, din nou, de regim, nu am ce să fac”, ne-a spus Leo de la Strehaia, în urmă cu ceva vreme, pe când se simțea foarte rău. Iar motivul este istoricul său medical, unul stufos până peste poate. Mai exact, acum cinci ani,  Leo de la Strehaia a suferit, în plină stradă, un infarct, el fiind dus de urgență la spital de un amic. Acolo, ”Prințului Țiganilor” i s-a făcut prima intervenție chirurgicală, iar după două săptămâni, la Timișoara, a suportat-o pe a doua. În plus, problemele cu diabetul îi accentuează și mai mult cele cardiace, regimul pe care trebuie să îl urmeze fiind de natură să îl țină în viață pe Leo de la Strehaia.

fara descriere

Leo de la Strehaia, mandat de arest preventiv pentru 29 de zile

Leo de la Strehaia a fost arestat preventiv, după apelul făcut de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului București după ce pe 18 iulie, Leo de la Strehaia, pe numele lui real Stelică Ion Mihai, a fost reținut pentru 24 de ore. ”Vi s-a prezentat faptul cum că eu și fiul meu am fi înșelat o firmă, dorindu-se cu orice preț arestarea noastră, însă nu s-a reușit deoarece în România, trebuie să recunoaștem, nu toți magistratii sunt corupți, sunt magistrați care au smerenia și Binecuvântarea lui Dumnezeu. (...) Am avut, sincer, șansa ca un judecator să judece cauza noastră la modul imparțial, în  baza probele din dosar, ascultandu-mă cu deosebită atentie, fără să mă cenzureze la cuvânt! Nu am avut acces la dosarul penal să pot cunoaște acuzația si probele ce ni se impută, și nici avocatul meu ales. Organul de cercetare penală și procurorul trebuiau să-mi ofere și să-mi  respecte dreptul legal de a studia dosarul, și să nu interzică studiul, ceea ce este foarte grav, incalcându-mi-se dreptul la apărare și egalitate de șanse în justiție, drepturi fundamentale prevăzute de Constituția României”, spunea, pe atunci, Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia consideră că procurorii au făcut o serie de abuzuri, motiv pentru care, alături de avocatul său, le va face o serie de plângeri penale. ”Adevărul despre ceea ce mi se impută îl veți cunoaște din punct de vedere juridic în concret după ce voi avea acces la dosarul penal. Cert este că este vorba de o plată de un miliard două sute lei vechi cu plata la termen, adică peste 45 zile cu bon la ordin. Deși scadența este la termenul mai sus menționat, după 5 zile vine poliția și mă acuză pentru înșelăciune, biletul la ordin era emis de Banca, nu era nimic fals, totul este foarte legal, și sunt acuzat pentru înșelăciune. Dar cum poți fi acuzat când plata trebuia să se facă în septembrie 2019, fapta nu există decât după termenul scadent? (...) Organele de cercetare penală la perchiziție mi-au terorizat vecinii și îmi cer scuze față de aceștia! Suntem în ROMÂNIA și vrem, nu vrem, așa se face justiție în anul 2019, cu presiuni și fără probe! Evident că domnul avocat, după ce va studia cu deosebită atenție probele din dosar și procedurile efectuate, va începe să formuleze plângeri penale față de persoanele care se fac vinovate de cercetare abuzivă și represiune nedreaptă, dovedindu-se în final nevinovăția mea și a fiului meu la Secția de investigați  a infracțiunilor din justiție, a magistraților, la Inspecția judiciară”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate