ȘOC la Puterea dragostei! Palma dură dată de Jador lui None! Manelistul a fost cu Loredana Chivu?

Într-un scandal iscat în casa Puterea dragostei, Jador a lăsat să se înțeleagă că ar fi avut o legătură cu Loredana Chivu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Scandal uriaș la Puterea Dragostei! Jador și None au început un adevărat război în casă, unul în care s-a lăsat cu jigniri, dar și cu dezvăluiri legate în principal de femeile din viața lor.

”Nu vorbi cu mine de femei, că tu ești terminat. Nu e frumos, chiar dacă așa cum sunt eu, sunt eu”, a tunat Jador la adresa lui None, care nu a rămas dator și l-a atacat aducând-o în discuție pe Simina. ”Tu te-ai atârnat de Simina un sezon întreg. Ai plâns pe aici șase luni după ea, deși ați avut o relație de 30 de minute! Ce ai iubit? 30 de minute?”, i-a replicat concurentul din casa Puterea dragostei.

Mai mult, None a marșat și pe faptul că, în perioada în care Simina era cu Jador, aceasta i-ar fi dat mesaje în care îi spunea că ea nu mai are nicio legătură cu manelistul, ci tot ce declara bărbatul despre iubirea lor ar fi fost doar în închipuirea lui. ”Vreau să te întorci în emisiune, te aștept în casă”, ar fi scris fata din Timișoara lui None, însă acesta nu a marșat pe idee atunci.

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! ”E fiert după mine!” S-au despărțit cei doi?

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, atacată dur! Ce i-au făcut niște fete pe internet întrece orice imaginație

Citeste si: După ce Nelson Mondialul a atacat-o pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Roxana face și ea praf cuplul brunetei cu Livian! ”Nu cred în ei” EXCLUSIV

Jador a fost cu Loredana Chivu? Ce spune None

În schimb, la cearta de săptămâna aceasta, None a adus subiectul în discuție, lucru care l-a deranjat teribil pe Jador, care avea și el să spună, cu subînțeles că a fost cu o femeie ce avea legătură cu rivalul său și a și descris-o, astfel că toată lumea a înțeles că numele ei este Loredana Chivu, fosta parteneră de viață a „nonișorului”.

Imediat, lucrurile au luat o întorsătură uriașă și toată lumea a înțeles că Jador a fost cu Loredana Chivu pe bune. ”Au ieșit împreună?”, s-au ridicat semnele de întrebare. Ei bine, și aici None a fost cel care avea să aibă ultimul cuvânt. ”Singura femeie cu care ai interacționat era un manechin cu care nu vorbeai. Lasă nasul jos, nu ai avut tu acces la fetele mele”! Pe de altă parte, Jador i-a aplicat rivalului său lovitura morală, urmează să spună acum și Loredana adevărul ei.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl distruge pe Bogdan Mocanu după ce a fost părăsit de Andra! ”El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară” EXCLUSIV

Ella de la Puterea dragostei îi dă lovitura de grație lui Jador! "Pot spune, cu mâna pe inimă, că Jador nu mă mai interesează" Ce declarație șoc a făcut despre Iancu...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies