WOW

Şoc! Mirela si Ionut de la ”Insulă” nu s-au despărţit niciodată! Au avut un plan secret bine pus la punct

Mirela şi Ionuţ au apărut împreună la o nuntă din Târgu Mureş şi toată lumea a început să vorbească!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Şoc! Mirela si Ionut de la ”Insulă” nu s-au despărţit niciodată! Au avut un plan secret bine pus la puncticon photo

Mirela Banias a intrat la ”Insula Iubirii” cu gândul de a-şi testa relaţia cu Ionuţ Gojman şi, fireşte, de a pleca din competiţie sigură pe cuplul ei şi pe sentimente!

Şoc! Mirela si Ionut de la ”Insulă” nu s-au despărţit niciodată! Au avut un plan secret bine pus la punct

Din păcate, socotelile Mirelei au fost date peste cap în timpul show-ului, pentru că bărbatul ei s-a dovedit a fi până la urmă un tip care nu o iubea şi o folosea doar în scopul de a ajunge să îşi facă publicitate! De aceea, şi femeia a decis să lase trecutul în urmă, să nu o intereseze bârfele şi să se lase în voia plăcerilor cu Mircea, cea mai frumoasă şi interesantă ispită masculină din Thailanda! (citeşte si de ce a fost demolat Ionuţ de la Insula Iubirii după ce acceptat rolul de ispită)

Mirela Banias nu s-a despărţit de Ionuţ de la ”Insula Iubirii”! Care ar fi dovada

Cu toate acestea, surpriză mare, la finalul competiţiei, femeia s-a răzgândit! După ce Mirela a spus că este îndrăgostită de ispită, în ultimele 24 de ore petrecute în Thailanda cu Ionuţ i-a mărturisit acestuia că îl iubeşte şi că vrea să fie din nou împreună.

"Din prima zi... din prima noapte când m-ai lăsat singură am crezut că mor. Mi-a fost foarte greu. Mi-am dat seama cât de mult te iubesc. Că te-am pierdut", i-a spus Mirela lui Ionuţ în ultima noapte petrecută pe "Insula Iubirii"."Să mă pomeneşti când o să mă regreţi, bine?", i-a replicat bărbatul, lăsând să se înţeleagă că nu mai este cale de întoarcere.

Şoc! Mirela si Ionut de la ”Insulă” nu s-au despărţit niciodată! Au avut un plan secret bine pus la punct
Cuvintele din show nu i-au convins totuşi pe fani! Aceştia suţin, în  ultimele postări, că Mirela Banias nu s-a despărţit de Ionuţ, dimpotrivă, s-ar fi dus cu el la ”Insula Iubirii” cu un scop, acela de a-şi face imagine.

”Cred ca ei doi au avut un plan bine pus la punct de dinainte. să pară că se despart ca el să obţină ce vrea (rolul de ispită). Se pare că ei,de fapt, nu au fost niciodată separaţi, dovadă fiind pozele care au aparut cu amândoi, apropiaţi, după terminarea filmarilor”, au comentat diverse persoane pe adresele de socialializare!

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune