ȘOC! Pe cine plimbă Anamaria Prodan pe Snagov cu barca lui Reghe de 160.000 de dolari?! Avem toate detaliile! IMAGINI EXCLUSIVE

Anamaria Prodan a fost văzută în compania a trei bărbați celebri, pe ”bărcuța” de fițe a lui Reghe de la Snagov

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Anamaria Prodan este o persoană imprevizibilă! De fiecare dată, impresara șochează când apare în public sau când dă declarații, de cele mai multe ori incendiare, comentate în fel și chip de oamenii din lumea fotbalului! Loc în care însă, ea se simte ca peștele în apă și se comportă ca o adevărată regină.

O dovadă în acest sens o reprezintă și ultima sa acțiune...în văzul lumii, fără ca ei să ii pese, așa cum de altfel se întâmplă de obicei!

Carismatica agentă, care în ultima perioadă arată fenomenal, a ieșit pe lacul Snagov în compania a...trei bărbați celebri! Este vorba despre foștii mari jucători portughezi, Petro Mendes, Nuno Asiss și Fernando Meira, actuali impresari de top, cu care se pare ea face afaceri...pe filiera lusitană în sportul cu balonul rotund.

”Ana colaborează cu cei trei în zona transferurilor de jucători din Portugalia de o bună perioadă de timp. Dincolo de afaceri însă, sunt și prieteni buni, astfel că, i-a invitat, zilele trecute, și la ziua fiicei sale, Sarah, cea care a împlinit în urmă cu puțin timp 19 ani!”, au dezvăluit apropiați ai vedetei.

Citeste si: Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

Citeste si: Cătălin Bordea, primele imagini de la cununia religioasă organizată în secret

Citeste si: Detaliile tragice ale morții Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă: ”Am observat că mişca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit”

Anamaria Prodan a ieșit pe lacul Snagov cu trei bărbați de top

După petrecerea care a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Snagov, agenta, alături de care a fost și asociatul său Octavian Morar, a ținut să meargă pe linia ospitalității românești și le-a oferit cunoscuților oameni de fotbal câteva ore de neuitat pe plaiurile mioritice.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins imagini concludente în acest sens. Astfel, Anamaria Prodan a ieșit pe lacul Snagov cu cei trei bărbați portughezi și nu oricum, ci i-a plimbat cu barca de fițe a lui Reghe, ambarcațiune pe care acesta a plătit suma ”modică” de 160.000 de dolari în 2017! Apoi, le-a dat posibilitatea de a simți cu adevărat adrenalina în sporturi spectaculoase pe apă, gen flyboard, senzație tare încercată în special de Fernando Meira.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate