ȘOC! Raluca de la Puterea dragostei este gravidă? Simina, fosta concurentă, spune tot adevărul

Raluca Munte a lăsat senzația în ultma vreme că ar fi însărcinată, însă nu a vrut să vorbească și concret pe această temă

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

De la o vreme încoace, în rândul iubitorilor show-ului ”Puterea dragostei” circulă informația că Raluca  Munte, concurenta care a marcat primul sezon prin atitudine și strategiile adoptate pentru a rămâne în competiție, ar fi gravidă!

Știrile pe această temă au fost amplificate de unele poze pe care roșcata le-a făcut în anumite locuri alături de persoanele dragi, mai mult, și iubitul, Origen, a marșat pe această idee atunci când a postat o imagine cu Raluca în care el îi ținea mâna pe burtă, postare urmată de un mesaj emoționant.

”Îți mulțumesc din suflet că ai o răbdare fantastică cu mine! Îți mulțumesc din inimă că ești alături de mine! Îți mulțumesc că îmi dai sfaturi bune! Îți mulțumesc că ești acolo când îmi este greu! Îți mulțumesc că mă respecți! Am o mie de cuvinte de spus și tot nu sunt suficiente”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei aruncă bomba în cuplul momentului! "Livian, ai grijă la jocurile Biancăi, s-ar putea să cazi în capcană" EXCLUSIV

Citeste si: Victor Slav a fost felicitat pe internet pentru că este un tată model, dar pe Bianca Drăgușanu au făcut-o praf! „Mami își scutură fundul pe iahturi de lux”

Citeste si: Momente grele la Puterea dragostei! Alex Bobicioiu a ajuns de urgență la spital! ”Mă durea îngrozitor! Nu am mai putut să respir” EXCLUSIV

Raluca de la Puterea dragostei este însărcinată? ”Nu exclude să fie mămică”  

Și atunci, care este adevărul? Raluca de la Puterea dragostei este însărcinată sau alarma este una falsă? Cea care ne-a dat un răspuns cert pe această temă a fost chiar Simina, cea mai bună prietenă a fostei concurente! ”Raluca nu este gravidă, dar, pe de altă parte, nu exclude ca, în viitorul apropiat, să fie mămică! Deocamdată, nu s-au aliniat astrele pentru un copil în viața ei”, a spus bruneta într-un live la WOWbiz.ro, apoi a lăsat să se înțeleagă faptul că zvonurile legate de o sarcină au fost lămurite pe noul vlog al Ralucăi Munte, în chiar prima ediție, cea de lansare.

Citește de ce a ales Raluca Munte să nu spună încă nimic de sarcină doar pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate