Șocant! Bebeluș băgat cu capul în gheață în spital! Ce s-a întâmplat cu el

Un bebeluș a fost băgat în gheață minute întregi la spital.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Minune medicală, după ce specialiștii au reușit să îi salveze viața unui bebeluș datorită unei tehnici extraordinare.

Holly Hutchinson a fost dusă de urgență la spitalul din Newcastle în Ajunul Anului Nou. Acolo, micuța în vârstă de numai 12 zile avea 320 de bătăi ale inimii pe minut, iar fiecare secundă era prețioasă.

Mama fetiței, care este asistentă la pediatrie, și-a dat seama că este ceva în neregulă cu fetița, așa că a dus-o de urgență la spital, pentru că starea sa de sănătate se deteriora.

Citeste si: Un bătrân de 83 de ani din Iași a agățat o puștoaică de 17 ani. Ce s-a întâmplat când au ajuns în dormitor

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă a mințit! Ce a făcut, de fapt, în ziua dispariției Alexandrei Măceșanu: „Mi-au spus că le trebuie vreo 5000...”

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu refuză să predea cartea de identitate a fetei! Ce au decis

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu refuză să predea cartea de identitate a fetei! Ce au decis

Pentru că fiecare secundă conta, medicii au decis să îi țină copilului capul într-o găleată plină cu gheață. Acest lucru a ajutat la corectarea ritmului inimii.

Micuța Holly fusese diagnosticată cu meningită virală, dar după două zile a fost externată. La scurt timp, starea i s-a agravat și așa au decis părinții să o ducă iar la spital.

A fost îngrozitor să ne vedem bebelușul abia născut cum se îmbolnăvește așa de rău, așa de repede. Văzând-o cum este băgată sub apa rece și cum este împunsă cu acele ca o pernă de ace este un lucru pe care niciun părinte nu ar trebui să îl vadă. A fost așa de greu să știm că nu putem face nimic. Dacă am fi ajuns 20 de minute mai târziu, Holly ar fi putut să nu mai fie aici astăzi”, își aduce aminte tatăl, potrivit Daily Mail.

După 10 zile după ce medicii au încercat metoda miraculoasă, fetița a fost după acasă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate