Șocant, ce s-a întâmplat cu o zi înainte de moartea lui Nicu Maharu! Toți și-au dat seama că era ultima data când va spune ceva! ”A zâmbit după ce a fost spovedit”

Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, s-a stins din viață azi de dimineață

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Nicu Maharu s-a stins, în această dimineață, după o lungă și agonizantă luptă cu o boală cumplită de care suferea. Bianca, fiica bărbatului cunoscut în lumea mondenă ani de zile drept iubitul Simonei Sensual, a fost cea care a anunțat tragedia, iar declarațiile ei au fost mai mult decât elocvente cu privire la cele întâmplate.

”Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă, în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, taticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATAAAA, durerea e prea mare! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”, a spus Bianca, fiica lui Nicu Maharu.

Citeste si: Simina, în lacrimi! Cine a dezamăgit-o atât de tare: "E șmecher și nu se gândește că..."

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Andreei Bălan după ce s-a trezit într-o baltă de sânge și a ajuns din nou la spital?

Citeste si: O nouă naștere în showbiz! A devenit mamă a treia oară! Prima fotografie cu bebelușul

Nicu Maharu a murit de cancer! Cine l-a spovedit!

În urmă cu o lună, reporterii WOWbiz.ro au dezvăluit în premieră că afaceristul se afla la capătul puterilor! ”Nu mai are mult de trait  a căzut la pat! De câteva zile, se simte foarte rău! A venit și preotul acasă! Situația lui este critică, au povestit, la vremea respectivă, apropiații!

Aceleași surse au spus, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, ce s-a întâmplat și în ultima zi de viață a bărbatului! ”Ieri, înainte să moară, a fost acasă la el o femeie de la biserică, reprezentanta preotului, care l-a spovedit cu apă sfințită! El a putut să schițeze pe urmă un zâmbet și să îi mulțumească. Apoi, corpul lui a dat semne că o să cedeze definitiv! Nicu Maharu a murit de cancer la 4.30 dimineața. Atât i-a dat Dumnezeu”, au conchis persoane din preajma familiei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: