Şocant, ce scandal a făcut un bărbat la mormântul lui Răzvan Ciobanu! "Văd tot felul de bizari, cu haine lucioase" Vezi de la ce a pornit totul! FOTO şi VIDEO EXCLUSIV!

Răzvan Ciobanu, scandal la mormântul lui! Vezi de ce a răbufnit un bărbat!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui.

La înmormântarea regretatului designer au venit foarte mulţi oameni care-i îi apreciau munca şi stilul, dar şi vedete care-l iubeau şi îl considerau prieten foarte bun.

Citeste si: Răzvan Ciobanu, dependent de un obiect! Menajera lui a povestit totul: ”Era disperat că nu găsea”

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

Printre persoanele publice care au plâns la căpătâiul creatorului de modă şi s-au rugat pentru sufletul lui s-au numărat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman şi soţul ei, Ilinca Vandici, Alin Gălăţescu, Rita Mureşan şi Vica Blochina.

Zeci de coroane şi flori se regăsesc şi acum la locul de veci al controversatului prinţ al modei româneşti, iar la mormântul lui devenit loc de pelerinaj după mediatizarea intensă din ultimele două săptămâni, se reculeg zilnic tot felul de oameni.

Unii l-au cunoscut, alţii nu!

Citeste si: Părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei fiului lor: „Dumnezeu să-i ierte pe cei care îţi terfelesc numele”

Răzvan Ciobanu, scandal la mormântul lui!" Zici că e prinţul moştenitor, aşa se învârt toţi pe aici de când a fost îngropat"

Un vârstnic care merge în fiecare zi la cimitirul din Ferentari, unde se odihneşte soţia lui, chiar lângă locul de veci al designerului, a răbufnit după ce

a văzut câte persoane merg să se reculeagă la locul de veci al vedetei. Pensionarul nu ştie despre "prinţul" modei din România  decât că a avut o viaţă tumultuoasă, ca nu l-au atras femeile şi că a murit în condiţii suspecte.

" Ce a făcut, mă, băiatul ăsta de vine atâta lumea la el? De dimineaţa până seara mă întreabă tot felul de personaje unde e mormântul lui Răzvan Ciobanu? Ce bine a făcut ăsta omenirii? Zici că e prinţul moştenitor, aşa se învârt toţi pe aici de

când a fost îngropat. Văd tot felul de bizari, cu haine lucioase, bărbaţi cu pantaloni mulaţi şi buricul la vedere...În cimitirul ăsta vedeai doar oameni de rând, nu aşa ceva. Nu voiam circ chiar aici, lângă soţia mea", a povestit, revoltat, Ion Stancu, fost tinichigiu auto.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Ciobanu a atacat DUR familia prezidenţială! Uite ce spunea despre Carmen Iohannis! "Tot zgârmă în prostul său gust"

Răzvan Ciobanu i-a apărut în vis! "Era îmbrăcat în alb, stătea lângă mine. Mi-a spus că..."

Cei care au trecut pe lângă mormântul lui Răzvan Ciobanu au avut un ŞOC! Uite ce au văzut la locul de veci! "Ne-am făcut cruce" FOTO!

8 zodii primesc o veste bună de mâine

DICTATURĂ MILITARĂ în România?! Anunțul venit chiar acum de la Guvern: Nu vrem să ne batem joc

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies