Șocant ce se întâmplă în Thailanda!”Diana vrea să repete experiența sexuală cu ispita Andy”

După un an, Diana și Andy sunt din nou împreună în Thailanda!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Surpriză uriașă în noul sezon al show-ului Insula Iubirii! În Thailanda, și-a făcut apariția un cuplu neașteptat!

În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense în show-ul amorului. Amândoi au trădat și, apoi, și-au abandonat persoanele alături de care au venit pe insulă, pentru a se distra în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză. “Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, a spus Diana.

Citeste si: S-a aflat în sfârșit adevărul despre felul în care arăta Răzvan Ciobanu în coșciug! Șocant, avea semne pe corp sau nu?! Ce a dezvăluit Cătălin Botezatu

Citeste si: Brigitte Sfăt a făcut mărturisiri cutremurătoare! Nimeni nu știe prin câte a trecut: „Plecam de acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva. Nu aveam unde să mă duc”

Citeste si: Andreea Bălan a comis-o la benzinărie! A alimentat cu benzină, în loc să bage motorină! Un angajat i-a sărit în ajutor

fara descriere

Diana vrea să fie din nou cu Andy la Insula Iubirii! Ce spun prietenele fetei

Mai mult, în această ediție, pe insulă, ca ispită, este și Andy, bărbatul care a reușit să o facă pe Diana să se îndrăgostească până peste cap și să îl părăsească, fără regret, pe Ben,cel care îi era partener de viață în urmă cu două sezoane.

Poate tocmai de aceea, tânăra a vrut să se întoarcă la locul…faptei! Prietenele ei de altfel au și dat-o de gol în această privință și au făcut câteva dezvăluiri, în premieră, pentru WOWbiz.ro. Diana vrea să fie din nou cu Andy la Insula Iubirii. Nu l-a uitat! Vrea să repete experiența sexuală cu el. Să vedem dacă va și reuși”, au dezvăluit apropiatele intențiile controversatei participante în show!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate