Şocant! Cum a fost găsit de fapt Costin Mărculescu mort în casă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, miercuri noapte. Oamenii legii l-au găsit în cadă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Costin Mărculescu a fost găsit mort miercuri noapte, după ce de câteva zile nu mai fusese văzut. Vecinii din blocul unde locuia Costin Mărculescu au fost cei care au dat alarma. Asta pentru că din apartamentul lui Costin Mărculescu se auzea lătratul necontenit al câinelui său. 

Citeste si: Costin Marculescu sotie. Actorul si Ella Nae au divortat cu scandal

Oamenii legii au fost cei care au spart uşa apartamentului său şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort în cadă. Ca un fapt ciudat însă, conform unor surse, deşi se afla în cadă, Costin Mărculescu ar fi fost găsit îmbrăcat, fapt ce ar putea alimenta ipoteza că i s-ar fi făcut rău. Avea pe el un tricou si pantaloni de trening. Se banuieste ca i s-a facut rau si a picat in cada. Asta în aşteptarea rezultatului necropsiei de la INML.

Citeste si: Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Costin Mărculescu avea un comportament bizar înainte să moară. Ce voia să transmită, de fapt, actorul: „Vând gratis...”

Costin Marculescu, ultimul mesaj inainte de a muri

Costin Mărculescu fusese activ pe WhatsApp, luni, în jurul prânzului, deci se bănuieşte că moartea lui s-a produs, cel mai probabil, luni seară. De asemenea, duminică seară, ii dăduse unui prieten un mesaj alarmant, dar cu toate acestea, prietenul nu s-a îngrijorat. Şi asta pentru că se pare că Mărculescu obişnuia sa dea frecvent astfel de mesaje. `Doru, mooor`, este mesajul pe care Costin Marculescu i l-a trimis unui prieten duminica noaptea.

Citeste si: De ce boală gravă suferea Costin Mărculescu: „Venea des ambulanța”

Costin Marculescu a facut infarct

Corpul lui Costin Mărculescu a fost imediat transportat la Institutul de Medicină Legala, în vederea stabilirii cauzei decesului, iar prima ipoteza a celor care cerceteaza cauzele mortii lui a fost infarctul.

”M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri... Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a spus Mara Bănică. 

De altfel, se pare ca si rezultatul necropsiei a scos la iveala aceeasi cauza a mortii: infarctul!

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

La ce s-a ajuns! Vulpița, în spatele gratiilor? Scandalul dintre Veronica și Viorel ia amploare

Te trec fiorii! Care au fost ultimele dorințe ale lui Costin Mărculescu? Actorul nu a apucat să și le îndeplinească: „Îmi pare rău că...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies