ȘOCANT! Legătura incredibilă dintre criminalul de la Caracal și criminala de la metrou!

Gheorghe Dincă va ajunge pe maâna medicului care a investigat-o și pe Magdalena Șerban, criminala de la metrou

Autor: Lia Popescu

In articol:

Joi dimineața, Gheorghe Dincă, agresorul Luizei și Alexandrei, a părăsit închisoarea din Craiova pentru a fi dus la IML Ilfov, unde a cerut să i se facă o serie de investigații medicale.

Bărbatul a acuzat dureri la nivelul coastelor, după cum a afirmat avocatul acestuia în fața jurnaliștilor, după ce ar fi fost agresat de polițiști.

”La momentul descinderii din ziua de 26, dimineața, dânsul a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat niște lovituri în zona pieptului. El spune că are fracturi costale și de stern. Va fi transportat la spital pentru investigații. Dureri a avut. La audieri a avut momente în care tresărea de durere și își punea mâna în zona pieptului”,  a declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

Adus la IML, bărbatul a fost supus unor analize amănunțite, care să certifice spusele avocatului. Mai mult, Dincă a fost programat, pentru săptămâna viitoare, și la o serie de investigații psihiatrice, în condițiile în care, el a mai fost internat pe motiv de tulburări mentale grave.

Citeste si: „Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Cristi Chivu s-a alăturat unei campanii umanitare: ”Susțin campania Pacient, caut donator! De plasmă!”

Citeste si: Declaraţia BOMBĂ a lui Mircea N. Stoian! "Gheorghe Dincă se sinucide în puşcărie!" Specialistul în comunicarea nonverbală a explicat cum a ajuns la această concluzie! EXCLUSIV!

Citeste si: Declaraţia BOMBĂ a lui Mircea N. Stoian! "Gheorghe Dincă se sinucide în puşcărie!" Specialistul în comunicarea nonverbală a explicat cum a ajuns la această concluzie! EXCLUSIV!

Criminalul de la Caracal are o legătură cu criminala de la metrou! Va avea același doctor

De altfel, în urma investigațiilor realizate de gazetaoltului.ro, s-a intrat  în posesia unor documente care au demonstrate că că omul ce a îngrozit o lume întragă cu faptele sale, este NEBUN cu acte. Criminalul a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului, sindromul de dependență. 

La Spitalul Penitenciarului Jilava, în mod paradoxal, conform unor informații de la fața locului, criminalul de la Caracal va fi investigat de medicul criminalei de la metrou, cel mai probabil!!! ”Doctorul îi va analiza comportamentul și va face constatări, să vadă dacă omul are probleme mentale sau nu”, au mărturisit surse bine informate!

Cine este criminala de la metrou

 

La fel ca Gheorghe Dincă, și Magdalena Șerban a șocat o țară întreagă după ce a împins-o pe șinele metroului pe Alina Ciucu. Tânăra a murit lovită de garnitura de metrou la stația Dristor. Câteva ore mai devreme, criminala de la metrou încercase să arunce pe șine o altă tânără, însă aceasta s-a ținut pe picioare și a supraviețuit.

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, le-a spus Magdalena Șerban psihiatrilor.

Sursa foto Inquam/ Bogdan Danescu

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Una dintre fetele din Caracal, văzută plângând într-o dubă: „Semăna cu Luiza, atât cât am putut eu să văd într-o fracțiune de secundă”

Declarație incredibilă: „Alexandra îl știa pe ucigaș. I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să...”

Polițistul cu care a vorbit Alexandra era singur pe tură de 24 de ore: "Timpul nu îmi permitea să fac mai mult"

Horoscopul banilor pentru ziua de mâine pentru toate zodiile. Vărsătorii sunt precauți în ceea ce privește negocierile

Au căzut de acord! Decizie istorică fix lângă graniţa României. Se semnează luni, 27 iunie

„Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

Cine primește 700 de lei în iulie. Precizări de la Casa de Pensii

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies