Șocant! Milionarul care și-a ucis bunica ar fi vrut să își omoare mai întâi mama! ”O ștrangula, dar i-a fost milă când a văzut-o plângând!”

Dan Cămârzan, milionarul ucigaș care a șocat o țară întreagă, a intenționat să facă și alte crime

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În urmă cu trei zile, România a fost zguduită de o crimă terbilă. Fostul dezvoltator imobiliar brașovean, Dan Cămârzan și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, cu sânge rece, pe motiv că el este ”alesul lui Dumnezeu și face dreptate”!

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, se afla în casa din Stupini în care locuia împreună cu sora, mama şi bunica sa, în momentul în care a izbucnit un scandal între el şi femeia nonagenară.

”Luni dimineaţa, inculpatul Cămârzan Dan a avut un conflict spontan cu bunica maternă, în locuinţa comună. Urmare a acestui conflict, a proiectat-o la pământ, i-a comprimat pieptul, gâtul şi căile respiratorii, moartea fiind astfel produsă prin acţiunea inculpatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea.

Citeste si: Tragedie la Roma! O româncă a fost împușcată mortal de soțul italian! Cum au fost găsiți

Citeste si: S-a aflat în sfârșit adevărul despre felul în care arăta Răzvan Ciobanu în coșciug! Șocant, avea semne pe corp sau nu?! Ce a dezvăluit Cătălin Botezatu

Citeste si: Și-a încuiat fiica în mașină, a turnat benzină și i-a dat foc! Ce a spus criminalul: „Este un animal”

Milionarul care și-a ucis bunica a șocat polițiștii! Cine mai era în casa în care a comis crima

În mod cu totul surprinzător, totul s-ar fi întâmplat sub ochii îngroziţi ai mamei şi surorii lui Cămârzan. De altfel, sora bărbatului a fost cea care a sunat imediat la 112 şi a anunţat crima.

Potrivit unor surse, Milionarul care și-a ucis bunica a șocat polițiștii prin alte acte pe care le-ar fi făcut la fata locului! Persoane de la fața locului susțin că, initial, Cămârzan ar fi încercat să omoare pe altcineva din casă. ”A vrut să își ştranguleze mama, dar i-a fost milă de ea când a văzut-o plângând. Probabil, în acele clipe, o fi realizat, pentru puțin timp este adevărat, că face lucrurile greșite. Cine știe…”, au povestit oamenii din preajmă.

Citește ale amănunte din caz pe știrilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate