Șoferul unui dric a tras pe dreapta la fast-food să ia un ultim burger pentru defunct! Reacția oamenilor a fost neașteptată

Scenariu incredibil! Un șofer de dric a tras pe dreapta ca să-i cumpere defunctului un burger.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ultima dorință a bărbatului în vârstă de 71 de ani, Joker Leonard, a fost de a primi un cheeseburger de 4 lire de la restaurantul său de fast-food preferat.

Într-o zi, el și fiul lui în vârstă de 50 de ani, Peter, au mers la mormântul soției sale, Mary, mama lui Peter. Femeia decedase în urmă cu doi ani. De fiecare dată când mergeau la restaurantul preferat de fast-food, comanda același burger de 4 lire. Astfel că bărbatul i-a spus fiului său să-i cumpere „ultima masă”, atunci când va muri.

Directorul firmei de servicii funerare a fost încântat de idee și de gestul de a îndeplini o ultimă dorință, astfel că șoferul dricului a oprit la restaurant, la drive-in, pentru a cumpăra burgerul, scrie The Sun.

Citeste si: Bătută, strangulată și îngropată de vie! Cum a reușit femeia să scape din mâna atacatorului

Citeste si: Hillary Clinton este în doliu: „Cuvintele sunt greu de găsit”

Citeste si: Cutremurător! Ce a spus Marcel Lepa avocaților în închisoare, înainte de moarte. Nimeni nu se aștepta la asta

Fiul lui, Peter: ”Tata a avut mereu un simț al umorului dezvoltat și înainte să moară m-a rugat să fac asta. O să râd mult timp de acum în colo pe tema asta. Mereu mergeam să mâncăm ceva, după ce vizitam mormântul mamei”

Ce s-a întâmplat la fast-food

Peter, fiul lui Leonard: ”Toată lumea s-a oprit din mâncat și s-a uitat cu curiozitate la ce se întâmplă. Nu le venea să creadă ce văd. Dar femeia care servea la gemuleț se uita pur și simplu. De parcă totul era normal. Nu a schițat nicio reacție”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate