Bătută, strangulată și îngropată de vie! Cum a reușit femeia să scape din mâna atacatorului

O femeie a trăit clipe de coșmar în vacanță.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

O femeie a trăit o vacanță de coșmar în Punta Cana, Republica Domincană, iar abia acum a găsit puterea de a vorbi despre ce s-a întâmplat în acea zi în care a fost la un pas de a-și pierde viața.

Tammy Lawrence-Daley, în vârstă de 51 de ani, a fost strangulată, bătută cu sălbăticie timp de opt ore și arsă de vie.

Ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis în Republica Dominicană, într-un resort de lux, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru femeia din Delaware, Statel Unite ale Americii.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Faimosului Andrei Stoica după ce Ion Surdu şi Andreea Arsine au câştigat finala Exatlon

Citeste si: Ion Surdu a dezvăluit ce va face cu marele premiu de 50.000 de euro de la Exatlon

Citeste si: Hillary Clinton este în doliu: „Cuvintele sunt greu de găsit”

Tammy a mers împreună cu soțul ei, Christoper și un alt cuplu în vacanță. În timp ce a ieșit să comande mâncare, femeia a fost atacată de o persoană necunoscută. Un bărbat în uniformă, cu logo-ul hotelului la care a fost cazată, a atacat-o pe Tammy din spate.

În timp ce mergeam printre clădiri, am observat că nu era nimeni pe hol. Atunci am auzit. Pași grei. Unul, doi, trei, patru, apoi s-au auzit și mai repede și, până să pot reacționa, am fost lovită în spate ș și imoblizată”, și-amintește femeia șocată.

Ce s-a întâmplat cu femeia, timp de 8 ore

„Ultimele opt ore mi-au adus durere și frică. Am fost strangulată de mai multe ori până la inconștiență. Am fost lovită în cap, târâtă și dusă într-o zonă la subsol, într-o groapă. Cumva am supraviețuit, fiind practic îngropată de vie pentru atât de multe ore”, a mai spus femeia, crezând că a scăpat doar pentru că atacatorul a crezut că este moartă.

Aceasta a petrecut cinci zile în spital, unde a suferit intervenții chirurgicale, iar acum trebuie să se preocupe de toate taxele uriașe pentru că a fost spitalizată.

Din păcate, atacatorul nu a fost prins, așa că femeia atrage atenția tuturor turiștilor care ajung în vacanță în acea zonă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate