Sore și logodnicul ei, la un pas de despărțire? Lucrurile nu merg deloc bine între ea și tatăl fetiței ei

Artista Sore și tatăl fetiței ei sunt la un pas de despărțire. Toată lumea aștepta nunta, dar ea și logodnicul nu se mai înțeleg deloc.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Sore și iubitul ei, Mircea, păreau să aibă o relație demnă de invidiat. Au trecut patru ani de când artista și partenerul ei s-au logodit și toți apropiații se așteptau va marele eveniment să aibă loc cât de curând. Se pare, însă, că lucrurile nu stau deloc bine între ei și se apropie mai degrabă de o despărțier.

De vină pentru neînțelegerile dintre Sore și logodnicul ar fi timpul prea puțin pe care ei îl petrec împreună. Pe de o parte, cântăreața se dedică mult carierei muzicale. De cealaltă parte, iubitul ei este avocat și are și el un program destul de încărcat.

Citeste si: Cinci băieți de 12 ani și 14 ani au violat o tânără cu handicap mental. Minorii au filmat totul cu telefoanele mobile

Citeste si: O femeie i-a organizat o orgie iubitului ei. Ce s-a întâmplat după aceea l-a șocat pe bărbat! De ce l-a părăsit tânăra

Citeste si: Jador, în culmea fericirii! E numărul unu! "Am câştigat" Vezi mesajul emoţionant pentru susţinătorii lui!

fara descriere

Sore și Mircea Julean luptă penrtu relația lor de dragul copilului pe caer îl au împreună. Micuța Erin are doar trei anișori, iar artista își dorește ca fiica ei să crească alături de ambii părinți. În plus, nici tatăl ei nu vrea să stea departe de ea. Momentan, cuplul încearcă să găsească o soluție pentru a-și rezolva problemele din cuplu, relatează Libertatea.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate