Sorin Copilul de Aur, mărturii dureroase despre cea mai grea perioadă: "Nu aveam nici ce mânca"

Sorin Copilul de Aur, mărturii dureroase despre copilărie, o perioadă grea în care cu greu el și familia lui aveau ce mânca

Distribuie pe:

Autor: R.L.

dan bursuc si sorin copilul de aur


In articol:

Sorin Copilul de Aur a avut o copilărie grea.

Manelistul Sorin Copilul de Aur provine dintr-o familie amărâtă, cu mulți membri. Într-un interviu, artistul care a ajuns până la urmă sub aripa lui Dan Burscu declara cât de greu i-a fost înainte să se apuce să cânte manele și să câștige bani la nunți, botezuri și alte petreceri.

Sorin Copilul de Aur, mărturii dureroase despre cea mai grea perioadă: "Nu aveam nici ce mânca"

"Până să-l cunosc pe Dan Bursuc eram un copil simplu, stăteam într-o casă aproape dărămată. Am dus-o foarte greu, uneori nu aveam nici ce mânca pentru că suntem opt fraţi. Încă de la vârsta de opt ani am grijă de fraţii mei. iar părinţii mei au făcut şi ei ce-au putut", a declarat Sorin Copilul de Aur.

sorin copilul de aur

Marele său noroc a fost că a ajuns să-l cunoască pe Dan Bursuc. Instrumentistul și impresarul maneliștilor l-a plăcut din prima clipă și l-a ajutat să se lanseze în muzică.

Citeste si: Fratele secret al lui Sorinel Copilul de Aur! Pentru el, manelistul s-a dat peste cap să facă avere

Citeste si: Dan Bursuc a pierdut bani frumosi cu firmele lui! Vezi aici cat

Citeste si: Sorin Copilul de Aur il regreta si il plange pe Fane Spoitoru: "Era respectuos. Dădea noroc şi cu un copil de 5 ani"

  "Dan Bursuc a fost impresionat și m-a luat în grija lui, sub aripa lui. Mie încă nu-mi vine să cred că sunt aici. Nu m-am schimbat deloc, eu am rămas tot Sorin de la Frumuşani", mai spunea Sorin Copilul de Aur.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate