Fratele secret al lui Sorinel Copilul de Aur! Pentru el, manelistul s-a dat peste cap să facă avere

Sorinel Copilul de Aur este unul dintre maneliștii care a avut o copilărie cât se poate de grea, talentul lui reușind însă să îl facă, acum, un om suficient de bogat pentru a avea grijă de toți cei dragi lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Iar unul dintre cei care au avut enorm de câștigat în urma succesului manelistului Sorinel Copilul de Aur este fratele lui mai mic, Alberto.

Citeste si: Imagini fabuloase de la ziua lui Nuțu Cămătaru! ”Șeful șefilor” a rupt ringul pe muzica lui Sorinel, iar Claudia a strălucit într-o rochie transparentă! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Un manelist celebru, în culmea fericirii! Sorinel Puştiu este bunic, a doua oară, deşi abia are 40 de ani

Citeste si: Laura Vass e de nerecunoscut! Cum arata acum celebra manelista

Discret din cale afară când vine vorba de viața de familie, Sorinl Copilul de Aur nu se afișează prea des cu frații lui. Cu toate acestea, spun sursele noastre, pentru Alberto, un puștan care a devenit major nu de prea mult timp, manelistul are o slăbiciune aparte. ”Îi face toate poftele lui Alberto, are mai grijă de el. Chiar dacă nu îl ia la cântări, de fiecare dată când Alberto îi cere ceva, Sorinel se dă peste cap să îi facă pofta. Și, normal, îi dă bani suficienți ca să ducă o viață cât mai bună, chiar dacă îl încurajează să muncească încă de tânăr, mai ales că s-a ținut de capul lui să facă cât mai multă școală”, ne-a spus unul dintre apropiații manelistului.

fara descriere

De altfel, unul dintre rarele mesaje cu privire la frații săi este de-a dreptul explicit cu privire la relația pe care o are Sorinel Copilul de Aur cu Alberto. ”La mulți an, fratele meu scump și drag! Alberto, astazi faci cea mai frumoasă vârstă, 18 Ani, și eu îți doresc din suflet să fii sănătos, fericit și să îți ajute Bunul Dumnezeu în toate. Acum că ești major trebuie să fii mai responsabil și mai bărbat! Te iubește fratele tău mai mare”, notase, acum două luni, Sorinel Copilul de Aur pe contul său de socializare.

 

Sorinel Copilul de Aur are șase frați

 

Sorinel Copilul de Aur s-a născut într-o familie săracă și numeroasă, manelistul debutând în muzică în anul 2003Succesul obținut i-a permis după un an de activitate să își întrețină părinții și cei șase frați. Un moment controversat în cariera lui Sorin Copilul de Aur a fost producerea unui videoclip la Opera Națională din București, ce a scandalizat personalități publice precum ministrul culturii de atunci, Adrian Iorgulescu, și pe regretatul George Pruteanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate