Șosetele folosite de Michael Jackson pentru primul „moonwalk”, scoase la licitație pentru o sumă exorbitantă

Șosetele folosite de Michael Jackson pentru primul „moonwalk” decorate cu cristale sunt scoase la licitație pentru o sumă cuprinsă între unu și două milioane de dolari.

Autor: A.B.G.

In articol:

Michael Jackosn a folosit șosetele în anul 1983, în primul dans „moonwalk”, într-o reprezentație a piesei Billie Jean, relatează TMZ.com. 

Citeste si: Incident grav pe podul Pipera din Capitală. Un șofer de taxi din Capitală la un pas de a fi incinerat la locul de muncă

Citeste si: Scandal în plină stradă, în fața bisericii, între un preot și un cetățean enervat. Reacția halucinantă a slujitorului Domnului: „Blestemat o să fii”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Tânără de 22 de ani ucisă prin strangulare chiar de ziua ei, în timpul unei partide sex. Agresorul a lăsat cadavrul în cameră și a plecat la întâlnire

Șosetele folosite de Michael Jackson pentru primul „moonwalk”, scoase la licitație pentru o sumă exorbitantă

Șosetele celebre scoase la o licitație organizată online pentru o sumă cuprinsă între unu și două milioane de doalari. Artistul a purtat șosetele într-o emisiune tv specială difuzată în 1983, „Motown 25: Yesterday, Today, Forever”. 

Şosetele sunt scoase la licitaţie ca parte a colecţiei Frank DiLeo, producătorul muzical care i-a fost manager lui Michael Jackson între anii 1984- 1989 şi care i-a obţinut starului un contract cu casa

Epic Records, informează Mediafax.

Şosetele sunt însoţite de o scrisoare prin care Michael îşi exprimă recunoştinţa faţă de Frank pentru că l-a sprijinit în timpul faimosului său turneu Victory, din 1984. Licitaţia va avea loc în perioada 13- 22 noiembrie. Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies