Soția lui Mihai Constantinescu, chemată de urgență la spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul

Noi vești despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Autor: M.V.

In articol:

La o lună de la internarea în stare gravă a lui Mihai Constantinescu, vin vești noi despre îndrăgitul artist.

Potrivit unor surse, soția cântărețului, Simona Secrier, a fost chemată de urgență la spital, pentru a fi alături de el în aceste momente de cumpănă, după ce zilele trecute a fost reconectat la aparate.

Timp de câteva zile, Mihai Constantinescu fusese lăsat să respire singur, însă evoluția stării de sănătate i-a determinat pe medici să ia decizia de a-l reconecta la aparate. Iar Simona Secrier, precum și fosta soție, Mihaela Constantinescu, sunt alături în fiecare clipă de marele artist, pentru a-l ajuta în aceste momente grele.

Potrivit cancan.ro, Simona Secrier a ajuns la spital de urgență, deoarece starea se sănătate a lui Mihai Constantinescu s-ar fi înrăutățit, iar veștile nu sunt tocmai bune.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: ”Mortul rămâne la pușcărie”! Marcel Ionel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, judecat și condamnat după ce s-a spânzurat! Cum s-a ajuns aici?

Citeste si: Primele imagini cu Ianna însărcinată în șase luni! Cântăreața a încercat să își ascundă burtica cu o rochie vaporoasă

Citeste si: Ozana Barabancea execută silit Opera Națională Română! Artista nu și-a primit toți banii și a câștigat procesul cu instituția la care lucrează

Între timp, prietenii și colegii artistului speră într-o minune.

„A fost deconectat de la aparate, dar în continuare este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze, exact cum a fost la Cotabiţă.

Cotabiţă a fost în Roma Antică, a văzut multe, a fost în Grecia Antică, el a avut foarte multe. Cum să vă spun, foarte multe drumuri de făcut şi atunci sigur că şi-a mai adus aminte şi de faptul că el este Gabi Cotabiţă.

Ce se intampla cu creierul lui Mihai Constantinescu

Aşa se aşteaptă şi de la Mihăiţă să îşi revină. Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comnune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta, şi sperăm ca Dumnezeu, că Dumnezeu nu

are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău.

Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a spus Adrian Daminescu pentru o emisiune TV.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies