Soția lui Nelu Ploieșteanu nu-și mai revine după moartea fiului lor, Mihăiță: „Plânge mereu”

A trecut un an de când Mihăiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu, a murit. Soția artistului, Elena, este în continuare distrusă de durere.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Nelu Ploieșteanu și soția lui Elena l-au pierdut pe Mihăiță în urmă cu mai bine de un an. Artistul a mers la un psiholog pentru a reuși să se împace cu ideea ca fiul lui a murit. Soția cântărețului a reufzat, însă, să meargă la terapie și nu poate să-și revină din șoc.

„Soția plânge mereu, e într-o mică depresie. Nu și-a revenit, s-a împlinit un an de când a murit Mihăiță. Mergem zilnic la cimitir. Nu pot sta să nu mă duc. Soția se duce mereu, îi e dor de el. I-am zis să meargă la control, că are o mică depresie. Mormântul are mii de flori, e satisfacție sufletească, zici că ești în Rai acolo, să mă ierte Dumnezeu. Ea îl visează, îl caută prin casă. Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut”, a declarat Nelu Ploieșteanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mihăiță suferea de tetrapareză spastică și avea 32 de ani când s-a stins din viață. Mama lui a fost lângă el tot timpul, îngrijindu-l zi și noapte.

„Copilul meu a trăit datorită soţiei mele care l-a îngrijit. Am făcut cumparaturi pentru parastas si soţia mea ziceai ca este în altă lume. Ea nu a mai fost la film, la o nunta, în oraş în 30 de ani. Nu a ieşit nicăieri, cu mâna pe inima spun. Mă costau 40-45 de milioane medicamentele băiatului pe lună. Noi mergeam în fiecare săptămână la spital, indiferent dacă erau bine sau nu”, a declarat Nelu Ploieșteanu la Teo Show.

Citeste si: Soțul femeii care a murit la naștere, la Spitalul Județean Focșani, este revoltat! Bărbatul crede că a fost vina medicilor: „Se simțea bine și dintr-odată...”

fara descriere

Declaraţia cutremurătoare a soţiei lui Nelu Ploieşteanu

„În orice moment, minut, secundă, fracţiune de secundă, îl simt şi îmi este dor de el. Am patru fete şi trei nepoţi, dar golul din sufletul meu nu poate să îl acopere nimeni. Aşa cum era el, bolnav, era al nostru, nu trebuia să moară. Când a murit se uita în ochii mei şi atât, îi spuneam că trebuie să lupte, să fie tare, că trebuie să trăiască. El a murit pentru că nu a fost tratat corespunzător de medici. Toţi suntem distruşi şi răvăşiţi. Pe data de 20, luna aceasta, o să îi facem pomana de şase luni. O să organizăm acasă, nu facem la restaurante. Am să fac tot ce trebuie făcut până o să cad jos. Nu pot să îl uit deloc, plâng neîncetat, m-am luptat ca o leoaică ca fiul meu să trăiască”, a declarat Elena Polieşteanu pentru Click, în urmă cu câteva luni.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate