Soțul femeii care a murit la naștere, la Spitalul Județean Focșani, este revoltat! Bărbatul crede că a fost vina medicilor: „Se simțea bine și dintr-odată...”

Polițiștii au deschis o anchetă în cazul femeii care a murit la naștere. Tragedia s-a petrecut la Spitalul Județean Focșani, iar soțul ei a depus plângere la Poliție.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Nicoleta Ciuciur Potlog a murit la vârsta de 35 de ani, în timp ce la duce pe lume pe fiica ei. Tragedia s-a petrecut la Spitalul Județean Focșani, iar soțul ei a depus plângere la Poliție. Bărbatul crede că de vină pentru decesul femii care i-a oferit un copil sunt medicii.

„Vreau să vedem cauzele. Se simţea bine şi dintr-o dată s-a ajuns la situaţia asta. Chiar dacă este naştere naturală, trebuia să fie conectată la un aparat, să nu se ajungă să se facă transferul de la sala de naşteri la ATI. A durat ceva timp şi eu zic că şi din cauza asta. S-a pus şi problema unei cezariene, dar asta a fost recomandarea medicului. Nu au fost probleme la travaliu. Vreau să ştiu exact cauza morţii soţiei mele. Medicii spun că a avut o hemoragie, nu s-a mai coagulat sângele şi din cauza asta a intervenit infarctul”, a declarat Cosmin Potlog pentru Vrancea24.

Citeste si: Nicolae Guţă devine patron de restaurant, după ce a dat faliment cu un club de manele! Manelistul îşi deschide local la Petroşani!

”Azi-noapte, la Spitalul Judeţean Focşani, a decedat o femeie în vârstă de 35 de ani, la scurt timp după ce a născut. În cursul acestei dimineţi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea a fost înregistrată plângerea soţului în cauză, în baza căreia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa. În funcţie de rezultatul cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Catalina Murariu.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, a anunţat că la nivelul unităţii medicale va fi demarată o anchetă administrativă şi una internă în urma căreia se vor stabili împrejurările în care a survenit decesul tinerei şi dacă poate fi vorba de culpa medicală.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate