Soţul Andreei Bălan a răbufnit după ce „Firicel” a câştigat procesul cu CREDIDAM: „Ce-ai fãcut, nene “furdidam”? Te-au prins cu mâţa-n sac? Mama voastră de hoţi”

Soţul Andreei Bălan a răbufnit, George Burcea fiind de partea actorului Toma Cuzin.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Soţul Andreei Bălan a răbufnit după ce a aflat că Toma Cuzin, cel care îl joacă pe personajul Firicel într-un serial de televiziune, a câştigat procesul cu CREDIDAM. WOWbiz.ro a dezvăluit că Toma Cuzin a câştigat mai bine de două milioane de lei, la capătul a 3 ani și jumătate de procese cu CREDIDAM, organizație care colectează drepturile conexe drepturilor de autor de la televiziuni, companii de cablu, radio, etc și le redistribuie artiștilor. (vezi ce face azi iubitul american al Andreei Bălan)

Citeste si: Ce a făcut Andreea Bălan de l-a supărat pe soțul ei, George Burcea! ”Câte haine mi-ai distrus?”

Citeste si: Câți ani avea Andreea Bălan când și-a pierdut virginitatea și cine a fost partenerul ei! Supriză, nu este vorba de Keo

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Andreea Bălan şi-a scos vila de lux din Băneasa la închiriat! Vezi cum arată locuinţa cântăreţei şi câţi bani cere!

Procesul durează din 2016 și vine ca urmare a excluderii actorului Cuzin Toma de pe lista artiștilor CREDIDAM, după ce acesta a cerut o mai mare transparență în ceea ce privește calcularea acestor drepturi. ”Respinge excepția prescripției extinctive ca neîntemeiată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.025.000 lei reprezentând remunerație, la care se va calcula dobânda legală”, se arată în decizia Tribunalului București.

Soţul Andreei Bălan a răbufnit: "Sper să vă bucuraţi de banii noştri" 

“Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul București. Pronunțată în ședință publică astăzi, 20.11.2019”, se mai arată în  hotărârea judecătorilor.

Actorul George Burcea, soţul Andreei Bălan, care are şi el probleme cu recuperarea unor sume de la CREDIDAM, s-a arătat satisfăcut de deznodământul procesului. “Aileeeee, pi ce-ai fãcut, nene “furdidam”? Te-au prins cu mâta-n sac? Mama voastrã de hoti. Nu vã mai saturã Dumnezo. Sper sa va bucurati de banii nostri asa cum ne-am “bucurat” noi de ei.... “, a postat George Burcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cât costă să faci o nuntă ca a Andreei Bălan! Artista se ocupă de tot pentru ca evenimentul să iasă perfect

GROAZNIC! Fetițele Andreei Bălan, Clara și Maya, ținta unui atac nemilos! Artista a făcut apelul disperat, imediat ce și-a dat seama ce s-a întâmplat

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Andreea Bălan a mărturisit ce s-a întâmplat în biserică, în timpul cununiei religioase: ”Toată slujba am plâns”

Andreea Bălan a anulat luna de miere! Care este motivul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies