Stana Izbaşa le dă clasă lui Nicolae Guţă, Florin Salam sau Adrian Minune! Cântăreaţa de muzică de petrecere e prima care a lansat videoclipuri filmate 4K! VIDEO

Stana Izbaşa le dă clasă lui Nicolae Guţă şi Florin Salam pentru că apelează la filmări de mare calitate.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Stana Izbaşa le dă clasă lui Nicolae Guţă şi Florin Salam, cel puţin din punct de vedere al tehnologiei. Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere din Banat e la punct cu tot ce apare nou în domeniu, iar acum a dat lovitura cu două videoclipuri. (vezi cum arată sora Stanei Izbaşa)

Citeste si: Stana Izbaşa i-a şocat pe invitaţii la o nuntă! Vezi cum a ieşit dintr-o sferă albă, învăluită în fum!

Citeste si: Lovitură năucitoare pentru Stana Izbaşa! Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere a pierdut procesul cu o firmă de asigurări!

Citeste si: Stana Izbaşa s-a împăcat cu Flore Baniciu, la trei ani după ce s-au despărţit? Vezi cum au fost filmaţi cei doi! VIDEO

Este vorba despre Doamne cum trece vremea! şi Eşti dragostea mea, lansate în această toamnă şi care sunt filmate cu tehnologia 4k, superioară din punct de vedere a imaginii faţă de cea HD. Videolcipurile au fost filmate de Ghiţă Olaru, managerul Stanei şi fostul impresar al lui Nicolae Guţă.

fara descriere

Stana Izbaşa le dă clasă lui Nicolae Guţă şi Florin Salam: "A fost, este şi va rămâne NR.1 în România" 

“Înca o data STANA a demonstrat ca a fost ,este si va ramane NR.1 in Romania. Eu si STANA vă mulțumim din suflet tuturor admiratorilor nostri pentru aprecieri ! Datorită vouă, suntem aici, și vă promitem că și de acum înainte vom fi cel puțin pe măsura așteptărilor voastre!”, a postat Olaru.

Tehnologia 4K este folosită rar în lumea cântăreţilor. Florin Salam, Nicoae Guţă sau Adrian Minune nu au folosit-o încă la videoclipurile lor. Nici măcar Dani Mocanu, care face milioane de vizualizări pe youtube, nu a apelat încă la filmări 4K.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate