Ștefan Bănică Junior a urcat pe scenă în cea mai grea zi din viața lui: "Am jucat la teatru cu tata mort în biserică"

Ștefan Bănică Junior a jucat într-o piesă de teatru, chiar dacă tatăl lui tocmai murise.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Ștefan Bănică Junior a dezvăluit că a fost nevoit să urce pe scenă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat într-una dintre cele mai grele zile din viața lui.

 

Ștefan Bănică Junior a urcat pe scenă în cea mai grea zi din viața lui: "Am jucat la teatru cu tata mort în biserică"

Bănică Jr a povestit într-o emisiune de televiziune că a jucat într-o piesă de teatru deși tatăl lui, Ștefan Bănică, încetase din viață, iar sicriul cu trupul lui neînsuflețit era la capelă. Pentru că nu putea să nu se ducă la teatru în ziua respectivă, actorul și artistul a urcat pe scenă deși sufletul îi era sfâșiat de durere.

"Eu am jucat "Desculţ în parc" cu tata mort în biserică", a declarat Ștefan Bănică Junior într-o emisiune TV.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. are un nepot, dar puțini știau asta! Ce spune Răzvan Bănică despre unchiul său: „Ștefan Bănică nu a avut nicio implicare în cariera mea”

Același lucru s-a întâmplat și cu tatăl lui. Ștefan Bănică Senior a jucat într-un spectacol deși era în doliu. "Bunicul meu era mort pe masă, iar tata a trebuit să vină la spectacol", a mai povestit Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. a povestit o amintire frumoasă pe care a avut-o alături de tatăl lui, Ștefan Bănică

Într-o emisiune televizată, artistul Ștefan Bănică Jr. a povestit o amintire foarte frumoasă pe care a avut-o alături de tatăl lui, Ștefan Bănică, pe scena teatrului românesc. Cântărețul participase chiar la o premieră. 

„Aveam cinci ani şi mi-am dorit mult să merg la premiera celebrei piese O scrisoare pierdută, eram în primul rând cu mama mea. Tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi eu o întrebam: ”Când scoate sabia? Când scoate sabia?”. Atunci nu ştiam că iau parte la o premieră care va intra în istoria teatrului românesc. Tata m-a ridicat şi m-a pus lângă toţi actorii mari: Petrică Gheorghiu, Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Rodica Tapalagă, Mircea Diaconu. Eu am început pe scena Teatrului Bulandra, unde în urmă cu atâţia ani am păşit prima dată”, a povestit Ștefan Bănică Junior, conform Antena 3.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate