Ștefan Bănică Jr. are un nepot, dar puțini știau asta! Ce spune Răzvan Bănică despre unchiul său: „Ștefan Bănică nu a avut nicio implicare în cariera mea”

Ștefan Bănică Jr. are un nepot despre care vorbește foarte rar în spațiul public și asta pentru că este un tânăr actor la început de drum care nu vrea să profite de un nume pentru a face carieră.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pe nepotul lui Ștefan Bănică îl cheamă Răzvan și este intrat de curând în lumea teatrului.

Citeste si: Eva Măruță are un canal de YouTube și face spectacol. L-a pus la punct pe tatăl ei cât ai clipi: „Dacă vrei să auzi, atunci ascultă-ma!”

Citeste si: Mesajul revoltător al unui șofer de TIR supărat că nu l-a ajutat nimeni să schimbe un bec: „Urâtă nație de oameni suntem. Foarte urâtă."

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Gigi Becali este în culmea fericirii! Fiica lui este însărcinată pentru prima dată

Ștefan Bănică Jr. are un nepot, dar puțini știau asta! Ce spune Răzvan Bănică despre unchiul său: „Ștefan Bănică nu a avut nicio implicare în cariera mea”

Răzvan încearcă să își facă un nume propriu pentru a dovedi că nu are nevoie de sprijinul unchiului său pentru a face carieră în actorie.

fara descriere

„Pentru mine, Ștefan Bănică junior și Ștefan Bănică senior sunt două repere ale industriei și ale showbiz-ului de atunci și de acum. Nu am îndrăznit niciodată să-i cer vreun sfat și n-am cerut sfaturi de la nimeni, în afară de profesorii mei din facultate, și anume domnul profesor Florin Zamfirescu, la clasa căruia am terminat. N-am îndrăznit niciodată pentru că drumurile noastre sunt total diferite, chiar dacă activăm cumva în același domeniu. Nu mi-am permis și nici nu mi-am dorit să-i cer vreun sfat pentru că eu, de fel, sunt un tip asumat, căruia atunci când ajunge acasă și pune capul pe pernă îi place să doarmă liniștit și să se bucure singur de realizările sau de posibilele performanțe pe care le are.”, spune Răzvan Bănică. nepotul lui Ștefan Bănică Junior.

fara descriere

Cât despre unchiul său, Ștefan Bănică spune că îl apreciază foarte mult pe Răzvan.

„Da, Răzvan e un tânăr serios, talentat şi îi urez mult succes în ce face”, a spus Ștefan Bănică despre nepotul său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate