Ștefan Floroaica de la Exatlon, premiat la Campionatul Național de Brazilian Jiu Jitsu! Câte medalii a câștigat sportivul

Ștefan Floroaica de la Exatlon a avut rezultate incredibile la Campionatul Național de Brazilian Jiu Jitsu.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Ștefan Floroaica a făcut furori în primul sezon al competiției Exatlon. Războinicul a rezistat cinci luni în Republica Dominicană, unde a luptat pentru premiul cel mare de 100.000 de euro. El a fost foarte susținut de cei de acasă pentru a ajunge în marea finală.

Chiar dacă nu a câștigat competiția, Ștefan Floroaica a continuat să își ducă mai departe cariera sportivă.

Fostul concurent de la Exatlon a participat sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la cea de-a treia ediție a Campionatului National de Brazilian Jiu Jitsu. Evenimentul organizat de Federatia Romana de Arte Martiale a avut loc în orașul Tecuci, judetul Galați. Sportivul a reușit să ducă acasă patru medalii.

„4 medalii câștigate ieri la Campionatul National de BJJ”, le-a transmis sportivul fanilor săi.

Ulterior, Ștefan Floroaica a menționat și categoriile la care a ieșit învingător. „Am câștigat asa: 88kg gi, Open gi, 88 no-gi, Open no-gi. Am vrut doar sa clarific”, a mai adăugat tânărul, în secțiunea de comentarii a postării.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

exatlon

Ștefan Floroaica a câștigat 4 medalii la Campionatul National de BJJ 

[Sursa foto: Facebook]

Alina Pană de la Exatlon, despre presupusa legătură amoroasă cu Ștefan Floroaica  

Despre Alina Pană și Ștefan Floroaica de la Exatlon s-a scris de multe ori că ar exista mai mult decât o prietenie. de fiecare dată, cie doi au negat că între ei este o relație amoroasă. În timpul competiției, ei au fost acolo unul pentru celălalt la bine și la greu, motiv pentru care s-au înțeles atât de bine. 

Citeste si: Ștefan Floroaica, interviu într-o poziție ”complicată”! Cât a rezistat războinicul Exatlon?

Nu este o idilă între mine și Ștefan, este o relație frumoasă bazată pe prietenie și respect.

Ne-am sprijinit reciproc, am fost alături unul față de celălalt și la bine, și la greu. Și … am mâncat ciocolată împreună!

Nu-l plac pe Ștefan ca pe un bărbat, nu am o atracție pentru el în “acel” sens, dacă acolo vrem să ajungem. Ștefan este un băiat”, s-a apărat Alina Pană, după încheierea primului sezon Exatlon. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies