Ștefan Stan a anunțat sexul viitorului său copil, în direct! „Voi fi tată de...”

Ștefan Stan și soția lui au făcut marele anunț, la Teo Show. Vor avea o fetiță!

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ștefan Stan a anunțat sexul viitorului său copil, în direct


In articol:

ȘtefanStan și Simona au dezvăluit sexul viitorului său copil, la Teo Show. Emoționați, celor doi li s-a îndeplinit cea mai mare dorință: vor avea o fetiță! Soția celebrului cântăreț a declarat că, într-o proporție foarte mare, simțea că va avea o fetiță.

„Toată lumea știe că-mi doresc fetiță foarte mult. Și Simona și-ar dori fetiță. Am făcut testul genetic pentru că la ecografie se poate schimba și peste câteva luni”, a declarat Ștefan Stan, înainte de marele anunț.

După ce au spart două baloane din care au început să curgă confetti roz, cei doi s-au liniștit. „Este fetiță! Exact cum ne doream! În proporție de 99,9% știam că o să fie fată! Am simțit! Ne-am dorit amândoi o fetiță”, a declarat viitoarea mămică. Ștefan Stan s-a bucurat enorm că va avea o fetiță: „O să fiu tată de fată! Înainte să fie însărcinată, noi vorbeam de nume de fată. Mama mea, cât a trăit,  a cumpărat haine pentru fetițe”, a declarat Ștefan Stan.

Soția lui Ștefan Stan este însărcinată! Anunțul făcut în direct

Ștefan Stan și Simona au făcut marele anunț în direct, la Teo Show. Simona este însărcinată în 3 luni și este în culmea fericirii.

"Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie", a spus soția lui Ștefan Stan.

Citeste si: Noua concurentă de la Puterea dragostei, filmată de Livian?

Citeste si: Carne toxică. Cum recunoşti carnea expirată şi mezelurile toxice

Citeste si: Cu cine și-a petrecut Răzvan Simion seara, înainte de anunțul despărțirii de Lidia Buble! I-a fost alături în fiecare clipă

"Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume", a declarat Ștefan Stan, fericit că urmează să devină tătic.

Gestul emoționat făcut de Ștefan Stan pentru soția lui

De la burlacul convins la familistul fericit nu a fost decât un pas pentru Ștefan Stan, care, recent a făcut un gest incredibil pentru soția lui.

Ștefan Stan a anunțat sexul viitorului său copil, în direct

La numai două luni de la căsătoria civilă, Ștefan Stan și frumoasă lui soție, Simona, au fost surprinși, de paparazzii WOWbiz.ro, singuri-cuc într-o sală de cinema dintr-unul dintre mall-urile din București. Cel mai probabil, artistul a închiriat sala doar pentru ei, având în vedere aglomerația specifică Sărbătorilor de iarnă…

În anul ce tocmai se încheie, burlacul vesel de altădată a trecut printr-un proces de transformare profundă. Surprinzător sau nu, gestul romantic făcut de artist pentru cea mai importantă femeie din viață lui vine după o serie de evenimente care i-au marcat existența, unele care, poate pe alții, i-ar fi pus pur și simplu la pământ. (Citeste si: Bianca Drăgușanu, despărțire de Alex Bodi. Vedeta este pregătită să iubească din nou!)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate